Format USBSİ nasıl hazırlanır?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Reaksiyon skoru
32,595
Arkadaşlar rufusla iso dosyasını yapıcam. Fakat mediacreationtool iniyor. Ve Flasha atmak istiyorum ben bu format dosyalarını. Nasıl yaparım? Direkt flasha yüklemeyi seçsem olur mu?

Nasıl Media Creation Tool iniyor? Biraz açıklar mısın?

Son düzenleme:

Buradan direk İSO indirebilirsiniz. Microsoft sunucularından indiriyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
evt rufus ile yazacaksın zaten :D
Video öyle değil işte hocam. Direkt flasha yüklüyor dosyaları. Ondan bahsediyorum.
Post automatically merged:

Eğer direkt flasha atıp rufusa gerek kalmıyorsa daha kolay.

Video öyle değil işte hocam. Direkt flasha yüklüyor dosyaları. Ondan bahsediyorum.
Post automatically merged:

Eğer direkt flasha atıp rufusa gerek kalmıyorsa daha kolay.
oradan diyer seçeneği seç ben öyle yaptım

yaw ne kadar doğru olur bilmem ama internete setuplar var ama bence deneme sürümü bul microsoft dan sonra o setup u usb ye at sonra çıkar kapa ac pc yi sonra bu videodan yardım alabilirsin. deneme sürümü olduğu için 1 lira lazım :)dhjkadgsjagdjai

Mediatool dan yükleme alanini masaüstü seçin indikten sonra rufus a girip usb ve masaüstündeki iso dosyasini seçip usb yi formatlayin. Internette resimli anlatımları mevcut.
Mediatooldan direk usb yazdirabilirsiniz. Bazı usb lerde kabul etmiyor. Olmadigi taktirde dedigim gibi masaüstüne yükleyin usb yi seçmeyin.

Zamanında bu forumdaki bir konudan ss almıştım belki yardımı olur hangi konu olduğunu hatırlamıyorum.

Ekler

• 20210104_205217.jpg
    20210104_205217.jpg
    170.8 KB · Hit: 43
Zamanında bu forumdaki bir konudan ss almıştım belki yardımı olur hangi konu olduğunu hatırlamıyorum.
Direkt creation ile flasha yazıyorum. Teşekkürler yine de.

Geri