Çözüldü✓ Format SSD Görünmüyor

Shooter_U

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,266
usb bellek ile boot ediyorum ilk ekranda kalıyor ssd gözükmüyor sistem yeni geldi ince hesaptan win 11 pro kurulu adamlar kurabilmiş bir bios ayarı ile alakalı galiba ?

Hata bu

Ekler

• IMG_0068.webp
    IMG_0068.webp
    409.9 KB · Hit: 25
Laptop mu , islemci intel mi?

Masaüstü amd işlemci asus anakart

bios'ta ssd gözüküyor. Burada gözükmüyorsa elinizdeki iso'da problem vardır. İso'yu tekrar usb belleğe yazdırıp deneyebilirsiniz.

Denedim aynı sorun

Şimdi iniyor denicem

rufus bende problem çıkartıyordu ventoy ile sorunsuz kurdum ben birde ventoy ile dene

Yeniden yazdırdım usb ama hala aynı biosta bşr ayarmı açıp yada kapatmak gerekir

Pc kapaliyken, M2 ssd degil de normal ssd ise anakart giris portunu degistir dene.
Birde rufus vb degilde windows sitesinden direkt flasa hazirlat ben o sekilde yapiyorum kendisi hazirliyor.
Birde intel 11.nesil ustunu format sirasinda tanimiyordu win11. Sebebi ssd nin surucusunu.yuklemen gerekiyor. Bu cozumlere.bak.

İşlemcinin bir çeşit driveri oluyormuş onu da usb belleğe yükleyip attığın fotoda göz at deyip driveri seçince ssd yi görmüştü. AI a sorarsan detaylıca açıklar. Benimki intel işlemciydi rufusla kurmuştum.

Shift + F10 ile cmd açıp partdisk yazdıktan sonra list disk yazın. Orada gözüküyor mu kontrol edin hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,492
Üyeler
197,204
Son üye
ahza
Geri