Neler Yeni

Formattan sonra anormal fps düşüklüğü

slores23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mert yiğit
Bilgisayara format attıktan sonra valorantta 250 300 fps alırken fpsim 40 30 a kadar düştü anormal bir düşüklük var bunun sebebi nedir bir çok kez format attım başıma ilk defa böyle bir şey geliyor sorunu yaşayan ve düzelten biri varsa yardım edebilir mi

Can...

80+ Platinum
Bilgisayara format attıktan sonra valorantta 250 300 fps alırken fpsim 40 30 a kadar düştü anormal bir düşüklük var bunun sebebi nedir bir çok kez format attım başıma ilk defa böyle bir şey geliyor sorunu yaşayan ve düzelten biri varsa yardım edebilir mi
bende yaşadım da düzeltemedim benim ki o kadar düşmedi ama 100 fps kaybım driverları eksiksiz kur birde masa üstümü laptop mu

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
bende yaşadım da düzeltemedim benim ki o kadar düşmedi ama 100 fps kaybım driverları eksiksiz kur birde masa üstümü laptop mu
bende format atıcam da korkuyom atmasam mı ya pc yi satarken atıcam

Can...

80+ Platinum
bende format atıcam da korkuyom atmasam mı ya pc yi satarken atıcam
ben laptop ta yaşadım hocam çözemedim excalibur var kasaya attığımda sorun olmadı ama laptop ta 250 280 leri görürken şimdi max 160 170 arası görüyo bazen 130 lara düşüyor 144 hz pek bi işe yaramıyor açıkcası o yüzden

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ekran kartın aktif mi? Format sonrası ekran kartı sürücünü kurdun mu?

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
ben laptop ta yaşadım hocam çözemedim excalibur var kasaya attığımda sorun olmadı ama laptop ta 250 280 leri görürken şimdi max 160 170 arası görüyo bazen 130 lara düşüyor 144 hz pek bi işe yaramıyor açıkcası o yüzden
nasıl atılıyor hiç bir bilgim yok 0 önerdiğniz bir yt videosu var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay
Windows güncellemelerinden oluyor bende yaşadım windows updateden güncelleşyitmelere bak güncel değilse güncelle güncelse aon güncellemeri kaldır ben öyle çözdüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows updateden bak güncel değilse güncelle güncelse son güncellemeleri sil ben öyle çözdüm

Son düzenleme:
Top Bottom