Formattan sonra internet bağlanmıyor

İtachi

80+
Reaksiyon skoru
1
Windows 10 bilgisayarıma format attıktan sonra internete bağlanamamaya başladım dün geceden beri devam eden bir sorun bu çözümü nedir acaba?

Sürücüleri kur

Sürücü kur.

Windows 10 bilgisayarıma format attıktan sonra internete bağlanamamaya başladım dün geceden beri devam eden bir sorun bu çözümü nedir acaba?
Arkadaşlar driver kur demişler nasıl olcak söylemememisler İnternet olmadan kuramazsın driver pack offline programını İnternete bağlanan başka bir pc den indirip clasha atman daha sonra forma
Post automatically merged:

Arkadaşlar driver kur demişler nasıl olcak söylemememisler İnternet olmadan kuramazsın driver pack offline programını İnternete bağlanan başka bir pc den indirip clasha atman daha sonra forma
Formatlı pc ye kurman gerekiyor
Post automatically merged:

Arkadaşlar driver kur demişler nasıl olcak söylemememisler İnternet olmadan kuramazsın driver pack offline programını İnternete bağlanan başka bir pc den indirip flasha atman daha sonra formatli pc ye kurarsan flash ile İnternete bağlanırsın yeni pc ise aygıtları kendin sürücü bulursun eski pc ise driver pack online indir

Ethernet kablosuyla bağlanıp sürücüleri kur.

olmadı telefonundan usb ile internet paylaşımı yap.

Geri