Fortnite anlamsız ping ve packet loss

Lrkende

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
253
Hız testi yaptırdım 18 ping, 34 Mbps download ve 8.24 Mbps yükleme hızı çıktı. Tabi oyundayken farklı serverlardayız ama yinede packet loss olması mantıksız geliyor bana. Oyunu oynarken az önce oyun tamamen durdu 5 6 saniye sonra tekrar oynamaya devam ettim. Sürekli paket kaybı ve pingden bıktım. Bir çözümü var mıdır? Çıldıracağım şimdi vallahi.

Kablolu bağlandınız mı ?

Fortnite bende de öyle. Diğer oyunlarda hiç sıkıntı yok Fortnite Wi-Fi uyarısı çıkıyor sol üstte.

Fortnite bende de öyle. Diğer oyunlarda hiç sıkıntı yok Fortnite Wi-Fi uyarısı çıkıyor sol üstte.
Oynanmıyor ki delircem destansı taktiksel çıktı bir şey yapamadım :D.

Hız testi yaptırdım 18 ping, 34 Mbps download ve 8.24 Mbps yükleme hızı çıktı. Tabi oyundayken farklı serverlardayız ama yinede packet loss olması mantıksız geliyor bana. Oyunu oynarken az önce oyun tamamen durdu 5 6 saniye sonra tekrar oynamaya devam ettim. Sürekli paket kaybı ve pingden bıktım. Bir çözümü var mıdır? Çıldıracağım şimdi vallahi.
kanka fortnite bırak boşver
oyun artık iyicene sakatlaştı
senden kaynaklı değildir
fortnite sağolsun oyuna ne bulsa eklediği için doğru düzgün diğer işlere el atmadılar

kanka fortnite bırak boşver
oyun artık iyicene sakatlaştı
senden kaynaklı değildir
fortnite sağolsun oyuna ne bulsa eklediği için doğru düzgün diğer işlere el atmadılar
Oynarken zevk alıyorum onda sorun yok. Bir çözümü olmalı ya. Apex i bırakıp Fortnite a geçmiştim. Pişman oldum neredeyse ping yüzünden.

Oynarken zevk alıyorum onda sorun yok. Bir çözümü olmalı ya. Apex i bırakıp Fortnite a geçmiştim. Pişman oldum neredeyse ping yüzünden.
kanka zevki geçtim adamlar teknik olarak bi güncelleme getirmiyor safi kişileştirme
-bize oyun için fikir verin
+bulduğumuz her şeyi skin yapalım
+her gün saçma sapan güncelleme verelim
+pingleri paket kayıplarını düzeltelim güncellemeleri düzenli yapalım optimizasyon yapalım
-sen kovuldun işten

kanka zevki geçtim adamlar teknik olarak bi güncelleme getirmiyor safi kişileştirme
-bize oyun için fikir verin
+bulduğumuz her şeyi skin yapalım
+her gün saçma sapan güncelleme verelim
+pingleri paket kayıplarını düzeltelim güncellemeleri düzenli yapalım optimizasyon yapalım
-sen kovuldun işten
Sürekli içerik güncellemesi alıyor sadece biraz serverlara baksalar nolucak sanki. Geçen gün desteklerine yazdım cevap vermeden kapatmışlar konuyu :D.

Sürekli içerik güncellemesi alıyor sadece biraz serverlara baksalar nolucak sanki. Geçen gün desteklerine yazdım cevap vermeden kapatmışlar konuyu :D.
hep kozlarıydı bize hep güncelleme geliyooor
papçiye hiç gelmiyor
fortnayt daha iyi
halbuki bakarsak fortnitenin aldığı 30 ügncelleme bir pupg nin aldığı güncellemenin yanında toplu iğne kalır

Aynı sorunu valorantta yaşıyorum. İnternet sağlayıcısıyla belki de onlarca defa konuştum. Valorant destek ekibine de yazdım. Ancak bir çözüm bulamadılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,626
Üyeler
185,778
Son üye
sevnlox
Geri