Hocam bildiniz tam bir tarih yok mu?ben kendi hesabımda hala görevleri tamamlayıp papel kazanıyorum arada bi bi ara indir bak papelli görev varsa oynarsın onun dışında tayfayla battlepassin papellerini alabilirsin sadece
maalesef indirip bak bence öyle bir tarih olduğunu sanmıyorumHocam bildiniz tam bir tarih yok mu?
Hocam bana yetmiyor, dünyayı kurtar bu yıl toplamda 13000 şapel vermiş bunun sadece 5000ini alabilseydim bile ne kadar iyi olurdu benim için.Dünyayı kurtarla uğraşmana gerek yok ki battle royale kısmındaki battlepassi alsan geriye sana fazlasıyla veriyor zaten
Merhaba dostlar, dünyayı kurtar almıştım 2022 yılında acaba vpapel kazanabiliyor muyum? Ona göre indireceğim, herkes önceden alman lazım diyor soranlara ama tam tarihi nedir acaba? Şimdiden teşekkürler.
Ciddi misin nasıl kasılıyor bi anlatsana? Fortnite'ı birinci sezondan beri oynarım 2016 falandı galiba o günden beri günlük hediye veriyordu haftalık ya da iki haftalık dünyaya kurtardan v papel veriyordu. Sadece dünyayı kurtara girmen yetiyordu. Ondan sonra kayboldu günlük ödüller. Bende bir daha girmedim. Şu an v papel kasılıyor mu dünyayı kurtarda? Kasılıyorsa nasıl oluyor?Alıntıyı görüntüle
kanka bu iki skine sahip isen og stw vardır ve hergün min 80 papel kasabilirsin başka sorun varsa sorabilirsin aktif stw oynuyorum
eğer og stw sahibi isen yani fortnite erken erişim zamanındayken stw aldıysan şuan og stw sahibi oluyorsun önceleri günlük görevler 30 papel olarak geliyor du + her girdiğinde ödüller alıyordun giriş ödüllerinde her hafta 100 papel alabiliyordun şuan o sistem değişti günlük görevler var sadece giriş ödülleri kalktı günlük ödüllerde min 80 max 130 olarak değişiyor yanlış değilsim max dan tam emin olamadım onun dışında temel görev ilerlemelerinden vs papel kasılabiliyorCiddi misin nasıl kasılıyor bi anlatsana? Fortnite'ı birinci sezondan beri oynarım 2016 falandı galiba o günden beri günlük hediye veriyordu haftalık ya da iki haftalık dünyaya kurtardan v papel veriyordu. Sadece dünyayı kurtara girmen yetiyordu. Ondan sonra kayboldu günlük ödüller. Bende bir daha girmedim. Şu an v papel kasılıyor mu dünyayı kurtarda? Kasılıyorsa nasıl oluyor?
Maalesef yok hocam, ama ben stw aldığım zaman bana 1500papel vereceğini söylemişti.Alıntıyı görüntüle
kanka bu iki skine sahip isen og stw vardır ve hergün min 80 papel kasabilirsin başka sorun varsa sorabilirsin aktif stw oynuyorum
sen stw içerisinde toplam 1500 papel veren görevli paketi almışsındır görevleri yaparak 1500 papeli kasıyorsun okadarMaalesef yok hocam, ama ben stw aldığım zaman bana 1500papel vereceğini söylemişti.
Teşekkürler hemen girip bakıyorumeğer og stw sahibi isen yani fortnite erken erişim zamanındayken stw aldıysan şuan og stw sahibi oluyorsun önceleri günlük görevler 30 papel olarak geliyor du + her girdiğinde ödüller alıyordun giriş ödüllerinde her hafta 100 papel alabiliyordun şuan o sistem değişti günlük görevler var sadece giriş ödülleri kalktı günlük ödüllerde min 80 max 130 olarak değişiyor yanlış değilsim max dan tam emin olamadım onun dışında temel görev ilerlemelerinden vs papel kasılabiliyor