SametSW
80+ Bronze
samsung telefonu olan arkadaşlarından rıca et dıger turlu yapabılecegını sanmıyorumanladım peki hangi platform üzerinden deneyebilirim?
samsung telefonu olan arkadaşlarından rıca et dıger turlu yapabılecegını sanmıyorumanladım peki hangi platform üzerinden deneyebilirim?
acayip iyi bir fiyat ben oynadıgım ıcın cektım dırekBu iyi fiyat mı hiç bilmiyorum Fortnite satın alımını. Samsung cihaz var ama Fortnite para yatıracağım bir oyun değil
Hocam 27 Eylül'de dolar kuruna binayen Fortnite içerikleri neredeyse iki,üç kat zamlandı. Misal öncesinde 50TL olan 1000V-Papel şuanda 120TL.Bu iyi fiyat mı hiç bilmiyorum Fortnite satın alımını. Samsung cihaz var ama Fortnite para yatıracağım bir oyun değil
Bende 1300 tane vardı ya o kadar ediyor muydu bunlarHocam 27 Eylül'de dolar kuruna binayen Fortnite içerikleri neredeyse iki,üç kat zamlandı. Misal öncesinde 50TL olan 1000V-Papel şuanda 120TL.
Keşke E-Pin kod olarak aktarılabilse hocam alırım diyecektim ama nafileBende 1300 tane vardı ya o kadar ediyor muydu bunlar
Valla satılabilir bir şeyse birine satayım bunu kostüm falan umrumda değil arada kafa dağıtmaya girerim girersem.
Peki bu kod nerelerde geçerli? Alsak başka nereye yatırabiliriz yani?Keşke E-Pin kod olarak aktarılabilse hocam alırım diyecektim ama nafile
Kod şeklinde kullanım sağlanamıyor maalesef hesaba tanımlı kupon. Bir arkadaş Epic Games'den oyun almak için sormuştu ancak sadece oyun içi market harcamalarında geçerli. Oyunları da sadece Galaxy Store'dan indirmiş olmamız gerekiyor.Peki bu kod nerelerde geçerli? Alsak başka nereye yatırabiliriz yani?
nasıl 2 defa ekledin hocam2. defa ekledım 10k oldu çok sağol konu sahibi arkadaşım <3
hediye etme yoluyla falan olsa aslındaKeşke E-Pin kod olarak aktarılabilse hocam alırım diyecektim ama nafile