Neler Yeni

🔥İndirim Fortnite ''Galaxy Store'' 5000V-Papel 50TL !! (YENİ KONU PAYLAŞILDI)

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
Mertcan Uysal
Uyuyan eşimin telefonunu alıp yaptım :) Samsung dışı cihazda olmuyor sanıyorum. Belki apk ile olabilir.
FORTNİTE destekleyen bi cihaz olması şart mı ila ? yoksa sadece galaxy app üzerinden harcayablıyoz mu
Samsung dışı bir cihazda olacağını zannetmiyorum Emulator'de deneyen bir çok arkadaş yapamamış. Ben de denemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung Cihazınızın olması ve fortnite desteklemesi şart gibi. Çünkü oyuna girip yapıyorsunuz.
Evet, maalesef.

Thrill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Atakan
Kart bilgilerini Galaxy Store'a tanımladık ama Sipariş verirken Ödeme yöntemi yok hatası veriyor Fortnite içinde
Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Galaxy S8 cihaz.

Kuzenimin S8 Rootlu olduğu için ödeme almıyormuş. Magisk ile root gizleyerek çözebildik ve sonunda aldım.
(Telefon Bootloopa girdi, recovery yükledik falan inanılmaz çileli bir iş oldu, altta yazdığımın olacağını bilsem hayatta istemezdim ondan, mahvoldum)

Desteklemeyen samsung cihaza da oyunu yükledim ve aldım
SM-T500 Tab A7 tabletim var ve oyunu desteklemiyor diye kurmadım başta. Yüklemeye çalışırken Fortnite uygulaması içerisinde bu cihaz resmi olarak desteklemiyor vs uyarmasına rağmen oyunu yinede indirebildim (Donanım yetersiz ve kasacaktır oyunu gibi şeyler yazıyor).
Oyunu desteklemesede indirmeyi deneyebilirsiniz. Tabletten de 2.siparişi tamamladım.

Son düzenleme:

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
Mertcan Uysal
Kuzenimin S8 Rootlu olduğu için ödeme almıyormuş. Magisk ile root gizleyerek çözebildik ve sonunda aldım.
(Telefon Bootloopa girdi, recovery yükledik falan inanılmaz çileli bir iş oldu, altta yazdığımın olacağını bilsem hayatta istemezdim ondan, mahvoldum)

SM-T500 Tab A7 tabletim var ve oyunu desteklemiyor diye kurmadım başta. Yüklemeye çalışırken Fortnite uygulaması içerisinde bu cihaz resmi olarak desteklemiyor vs uyarmasına rağmen oyunu yinede indirebildim (Donanım yetersiz ve kasacaktır oyunu gibi şeyler yazıyor).
Oyunu desteklemesede indirmeyi deneyebilirsiniz. Tabletten de 2.siparişi tamamladım.
Hayırlı olsun hocam takdire şayan

Oyunu nasıl indirdin desteklenmeyen cihazda?

Thrill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Atakan
Oyunu nasıl indirdin desteklenmeyen cihazda?

Resmi olarak desteklenmesi önemli değil gibi görünüyor
Kendi indiriyor zaten uyarıyı kapayınca özel bir şey yapmadım.
Olması gerektiği gibi Galaxy Store > Epic Games > Fortnite // Uyarı penceresini kapadım ve indi.

Screenshot_20231126_064637_Epic_Games.jpg

Resmi olarak desteklenmesi önemli değil gibi görünüyor
Kendi indiriyor zaten uyarıyı kapayınca özel bir şey yapmadım.
Olması gerektiği gibi Galaxy Store > Epic Games > Fortnite // Uyarı penceresini kapadım ve indi.
bende böyle oluyor

Thrill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Atakan
Screenshot_20231126_064637_Epic_Games.jpg

bende böyle oluyor
Epic Games üzerinde böyle bir hata verdiğini bilmiyordum desteklemeyince.
Kendi menüsünde bile kasan bir cihaz tabletim normalde (Tab A7 SM-T500). Oyun falan oynanmaz sadece video izliyorum. Android versiyonu yüksek olduğu için yada başka bir nedenden Epicte böyle bir uyarı almamış olmalıyım, Uyarıyı Oyun içerisinde dosyalar inmeden önce veriyor.
Apk olarak yüklemeyi denediniz mi Fortnite'ı?

DisastrousTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Nurullah Atlı
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun. İkinci El, Matematik
Instagram
https://www.instagram.com/nurullah_atl
Steam
https://steamcommunity.com/id/disastroustr
Twitter
nurullah6152
Facebook
1000009873
Discord
Psyco6152#8468
FORTNİTE destekleyen bi cihaz olması şart mı ila ? yoksa sadece galaxy app üzerinden harcayablıyoz mu
hocam bu olayı fortnite üzerinde uyguluyoruz biz çok uyguna v papel alabilmek için eğer fortnite da kullanmak istemiyorsanız başka oyunlarda da galaxy store üzerinden kullanabilirsiniz illa fortnite da kullanmak zorunda değilsiniz

Farklı telefonlardan aynı hesabıma kampanyayı kullandım
yaa hocam elimde farklı telefon vardı kendime alamam diye kuzene aldım yaaa bilsem bi daha çekerdim kendime ahhahaahahahahaha

NT Crane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Kaan
5k papeli aldım teşekkür ederim. Şimdi evde ki başka bir samsung telefona yüklüyorum oradan da yapıcam :D. Ek olarak 80 tl kupona alınabiliyorsa fortnite tayfasıda alabilirsiniz arkadaşlar o da avantajlı olacaktır ama diğer ay iptal ettirmeyi unutmayın.

NT Crane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Kaan
5k papeli aldım teşekkür ederim. Şimdi evde ki başka bir samsung telefona yüklüyorum oradan da yapıcam :D. Ek olarak 80 TL kupona alınabiliyorsa fortnite tayfasıda alabilirsiniz arkadaşlar o da avantajlı olacaktır ama diğer ay iptal ettirmeyi unutmayın.
Tayfada geçmiyormuş haberiniz olsun. toplam 10k papel aldım konu sahibine teşekkürler.

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
Hocam iki samsung hesabım var iki kuponuda aynı fortnite hesabında kullanabilir miyim?

Tayfada geçmiyormuş haberiniz olsun. toplam 10k papel aldım konu sahibine teşekkürler.
hocam kuponları ayni fortnite hesabında kullanabiliyor musunuz?

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
Mertcan Uysal
5k papeli aldım teşekkür ederim. Şimdi evde ki başka bir samsung telefona yüklüyorum oradan da yapıcam :D. Ek olarak 80 TL kupona alınabiliyorsa fortnite tayfasıda alabilirsiniz arkadaşlar o da avantajlı olacaktır ama diğer ay iptal ettirmeyi unutmayın.
Hayırlı olsun hocam

Top Bottom