Neler Yeni

🔥İndirim Fortnite ''Galaxy Store'' 5000V-Papel 50TL !! (YENİ KONU PAYLAŞILDI)

DisastrousTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Nurullah Atlı
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun. İkinci El, Matematik
Instagram
https://www.instagram.com/nurullah_atl
Steam
https://steamcommunity.com/id/disastroustr
Twitter
nurullah6152
Facebook
1000009873
Discord
Psyco6152#8468

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
Mertcan Uysal
pokemonda paket nasıl alacağım kusura bakmayın çok soru sordum
Pokemon GO oyununu indirin ardından hesap oluşturup karakterinizi yaratın. Size oynatacağı eğitim bölümünü geçin hesabınız 2. Seviye olduğunda aşağıda ki Pokemon Topu görünümünde ki butona basın. Mağaza sekmesine girip 100 Poketopunu bulun TAKAS seçeneğine tıklayın ve kuponu uygulayarak satın alın (2.09TL)

SametSW

80+ Bronze
Pokemon GO oyununu indirin ardından hesap oluşturup karakterinizi yaratın. Size oynatacağı eğitim bölümünü geçin hesabınız 2. Seviye olduğunda aşağıda ki Pokemon Topu görünümünde ki butona basın. Mağaza sekmesine girip 100 Poketopunu bulun TAKAS seçeneğine tıklayın ve kuponu uygulayarak satın alın (2.09TL)
2.99 yazıyor o değil dimi

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
Mertcan Uysal

adonisss

80+
hocam ilk verdiği pokemonu alın öğreticileri geçin market vardan ordan en az coinli şeyi alın
Mesaj otomatik birleştirildi:

eminem beleşe geldi çok iyi
bende emineme çok sevindim para yatıracaktım ama 50 liraya mis gibi oldu artık bundle alırız sonra travis scot gibi gider dahada gelmez filan riske atmayalım

kaanlock

80+
Bazı kişiler pc için geçerli bazıları da geçersiz demiş , şimdi pc için yararlanılıyor mu yoksa sadece mobil için mi?

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
Mertcan Uysal
Bazı kişiler pc için geçerli bazıları da geçersiz demiş , şimdi pc için yararlanılıyor mu yoksa sadece mobil için mi?
Hem PC hem Mobil hem de tüm PS/XBOX platformlarında Samsung telefonundan almış olduğunuz V-Papeller geçerlidir.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
Mertcan Uysal
ben bunu başka hesapta yapıp kendıme vp atabilirmiyim
Ben başka cihazdan Galaxy hesabı oluşturup kendi cihazımdan hesaba giriş yapıp aldım üçüncü denememde hatayla karşılaştım ancak zaman aşımına uğramadan satın alım yapabildim ve 10.000V-Papel çektim.

SametSW

80+ Bronze
Ben başka cihazdan Galaxy hesabı oluşturup kendi cihazımdan hesaba giriş yapıp aldım üçüncü denememde hatayla karşılaştım ancak zaman aşımına uğramadan satın alım yapabildim ve 10.000V-Papel çektim.
peki o 80tl kupon varya onu alsam istediğim zaman yapabiliyor muyum bu arada çok sağoll :D konser olacak falan dıyorlar eminemden o doğru mu

Top Bottom