Hayır hocam konu da belirttiğim gibi 500TL üst limiti var %90 indirimli kuponun. İki telefondan yaparsanız 104tl'ye 10k v-papel almış olursunuz.13500 papel 100tlye mi denk geliyor?
Fortnite'ı açarken açılışta soruyor.bilgisayardaki epic games hesbaim ile nasil eslestiricem?
Maalesef hocam bir kaç kullanıcı Emulator'den denedi ama ne yazık ki..patron samsung harici telefonla oluyor mu? ya da emulator falan
Hocam sanirim epic uzerinmden bir sey alinmiyor sadece fortnite ve 2 tane oyun var epic games uzerinde arama falan yapamiyorum en iyisi fortnite da kullanayim hakkimi cok tesekkurler konu icin.Hayır hocam konu da belirttiğim gibi 500TL üst limiti var %90 indirimli kuponun. İki telefondan yaparsanız 104tl'ye 10k v-papel almış olursunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fortnite'ı açarken açılışta soruyor.
Maalesef hocam bir kaç kullanıcı Emulator'den denedi ama ne yazık ki..
N'olur nolmaz 6000VP çekecekseniz 92TL yatırabilirsiniz. 5000VP çekecekseniz söylediğim adımları uygulayarak 52TL'ye mal edebilirsiniz.Arkadaşlar net olarak kac para gidiyor atmye gideceğim
Anladım teşekkürlerHayır hocam konu da belirttiğim gibi 500TL üst limiti var %90 indirimli kuponun. İki telefondan yaparsanız 104tl'ye 10k v-papel almış olursunuz.
Fortnite'ı açarken açılışta soruyor.
Maalesef hocam bir kaç kullanıcı Emulator'den denedi ama ne yazık ki..
5k yeter birde pcde ki hesabımı baglayabilir miyim ?N'olur nolmaz 6000VP çekecekseniz 92TL yatırabilirsiniz. 5000VP çekecekseniz söylediğim adımları uygulayarak 52TL'ye mal edebilirsiniz.
Bu arada geç oldu diye çıkasım helmedi 80tl kuponu aldım istediğim zaman kullanarak yapabilir miyimElbette hocam açılışta karşılaşırsınız giriş ekranıyla.
kupon kuponlarda gözükmüyor ?N'olur nolmaz 6000VP çekecekseniz 92TL yatırabilirsiniz. 5000VP çekecekseniz söylediğim adımları uygulayarak 52TL'ye mal edebilirsiniz.