Kerem gƶk
80+ Silver
patron samsung harici telefonla oluyor mu? ya da emulator falan
Hayır hocam konu da belirttiÄim gibi 500TL Ć¼st limiti var %90 indirimli kuponun. Ä°ki telefondan yaparsanız 104tl'ye 10k v-papel almıŠolursunuz.13500 papel 100tlye mi denk geliyor?
Fortnite'ı aƧarken aƧılıÅta soruyor.bilgisayardaki epic games hesbaim ile nasil eslestiricem?
Maalesef hocam bir kaƧ kullanıcı Emulator'den denedi ama ne yazık ki..patron samsung harici telefonla oluyor mu? ya da emulator falan
Hocam sanirim epic uzerinmden bir sey alinmiyor sadece fortnite ve 2 tane oyun var epic games uzerinde arama falan yapamiyorum en iyisi fortnite da kullanayim hakkimi cok tesekkurler konu icin.Hayır hocam konu da belirttiÄim gibi 500TL Ć¼st limiti var %90 indirimli kuponun. Ä°ki telefondan yaparsanız 104tl'ye 10k v-papel almıŠolursunuz.
Mesaj otomatik birleÅtirildi:
Fortnite'ı aƧarken aƧılıÅta soruyor.
Maalesef hocam bir kaƧ kullanıcı Emulator'den denedi ama ne yazık ki..
N'olur nolmaz 6000VP Ƨekecekseniz 92TL yatırabilirsiniz. 5000VP Ƨekecekseniz sƶylediÄim adımları uygulayarak 52TL'ye mal edebilirsiniz.ArkadaÅlar net olarak kac para gidiyor atmye gideceÄim
Anladım teÅekkĆ¼rlerHayır hocam konu da belirttiÄim gibi 500TL Ć¼st limiti var %90 indirimli kuponun. Ä°ki telefondan yaparsanız 104tl'ye 10k v-papel almıŠolursunuz.
Fortnite'ı aƧarken aƧılıÅta soruyor.
Maalesef hocam bir kaƧ kullanıcı Emulator'den denedi ama ne yazık ki..
5k yeter birde pcde ki hesabımı baglayabilir miyim ?N'olur nolmaz 6000VP Ƨekecekseniz 92TL yatırabilirsiniz. 5000VP Ƨekecekseniz sƶylediÄim adımları uygulayarak 52TL'ye mal edebilirsiniz.
Bu arada geƧ oldu diye Ƨıkasım helmedi 80tl kuponu aldım istediÄim zaman kullanarak yapabilir miyimElbette hocam aƧılıÅta karÅılaÅırsınız giriÅ ekranıyla.
kupon kuponlarda gƶzĆ¼kmĆ¼yor ?N'olur nolmaz 6000VP Ƨekecekseniz 92TL yatırabilirsiniz. 5000VP Ƨekecekseniz sƶylediÄim adımları uygulayarak 52TL'ye mal edebilirsiniz.