SpaceNitr0X
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
fortnite ı açıyorum denetlenen ayarlar indiriliyor diyor sonra bu ekran çıkıyor yardım eder misiniz
Kanka internet bağlantını değiştirirmisin farklı bir sağlayıcı seçermisinfortnite ı açıyorum denetlenen ayarlar indiriliyor diyor sonra bu ekran çıkıyor yardım eder misiniz Alıntıyı görüntüle
dediğini yapmak isterim ama pc de kablosuz internet yok. önceki internette açılıyodu yeni evde yeni internete geçince oldu.cevabın için teşekkürlerKanka internet bağlantını değiştirirmisin farklı bir sağlayıcı seçermisin
Muhtemelen internetle alakalı kanka eski evde olmuyorsadediğini yapmak isterim ama pc de kablosuz internet yok. önceki internette açılıyodu yeni evde yeni internete geçince oldu.cevabın için teşekkürler
denicem teşekkürler yardımın içinMuhtemelen internetle alakalı kanka eski evde olmuyorsa
Telefonun internetini USB ile bağlamayı deneyebilirsin kanka
hatayı çözebildinizmi bende aynı hatayı alıyorum ne yapmalıyımdenicem teşekkürler yardımın için
Telefon internetine bağlanınca sorun çözüldü bide ethernet çoklayıcısı takılınca da olduhatayı çözebildinizmi bende aynı hatayı alıyorum ne yapmalıyım