Rx570
Ryzen5 5500
Var hocalarım oyun aniden donuyor drop gibi ama değil gibide wifi simgesi çıkıp üstünce kırmızı çarpı öıkıyor fps 0 a falan düşüyor fakat ben 6 aydan beri açmıyorum bilgisayarı yeni açınca bir kasma oluyor herşeyde
Hocam internetinizden dolayı olabilirmi birde mecun vb belki kurumuştur ona bi bak istersenRx570
Ryzen5 5500
Var hocalarım oyun aniden donuyor drop gibi ama değil gibide wifi simgesi çıkıp üstünce kırmızı çarpı öıkıyor fps 0 a falan düşüyor fakat ben 6 aydan beri açmıyorum bilgisayarı yeni açınca bir kasma oluyor herşeyde
Hocam büyük ihtimal olabilir macundan fakat internet ile olabileceğini düşünmüyorum çünkü bir anda 0 fps e düşüyor bir kontrol edeyimHocam internetinizden dolayı olabilirmi birde mecun vb belki kurumuştur ona bi bak istersen
Edin hocam macun değişin birde ddu ile driver silip temiz kurulum yapın pek etkili olmayabilir ama olursa güzel tabikideHocam büyük ihtimal olabilir macundan fakat internet ile olabileceğini düşünmüyorum çünkü bir anda 0 fps e düşüyor bir kontrol edeyim
rx 570 in 8gb likmi 4gb likmi 4 se artık fortnite 5 arası kullanıyorRx570
Ryzen5 5500
normal o zaman oyunda gölgelendiricileri en kısığa al bi nebze işe yarar4 gb lık hocam