Yardım Fortnite oyun aniden donuyor

Ogzyy

80+
Reaksiyon skoru
5
Rx570
Ryzen5 5500
Var hocalarım oyun aniden donuyor drop gibi ama değil gibide wifi simgesi çıkıp üstünce kırmızı çarpı öıkıyor fps 0 a falan düşüyor fakat ben 6 aydan beri açmıyorum bilgisayarı yeni açınca bir kasma oluyor herşeyde

Rx570
Ryzen5 5500
Var hocalarım oyun aniden donuyor drop gibi ama değil gibide wifi simgesi çıkıp üstünce kırmızı çarpı öıkıyor fps 0 a falan düşüyor fakat ben 6 aydan beri açmıyorum bilgisayarı yeni açınca bir kasma oluyor herşeyde

format at gitsin sonra tek tek tüm driverları yeniden kur

Rx570
Ryzen5 5500
Hocam internetinizden dolayı olabilirmi birde mecun vb belki kurumuştur ona bi bak istersen

Hocam internetinizden dolayı olabilirmi birde mecun vb belki kurumuştur ona bi bak istersen
Hocam büyük ihtimal olabilir macundan fakat internet ile olabileceğini düşünmüyorum çünkü bir anda 0 fps e düşüyor bir kontrol edeyim

Hocam büyük ihtimal olabilir macundan fakat internet ile olabileceğini düşünmüyorum çünkü bir anda 0 fps e düşüyor bir kontrol edeyim
Edin hocam macun değişin birde ddu ile driver silip temiz kurulum yapın pek etkili olmayabilir ama olursa güzel tabikide

Rx570
Ryzen5 5500
rx 570 in 8gb likmi 4gb likmi 4 se artık fortnite 5 arası kullanıyor

donma bendede var 5500 3060ti var çözemedim oyun donunca discord falanda donuyor yan ekranda eskiden oynarken böyle bir sorun yoktu tekrar başladım ve sorun var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,141
Üyeler
192,618
Son üye
kqfkqs
Geri