Neler Yeni

Fortnite render sorunu

zAniest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Efe
arkadaşlar öncelik bundan kısa bir süre önce fortnite yükledim orta-high ayarlarda rahatlıkla oynayabiliyorum ama sorun şurda başlıyorki oyuna girdigimde yere indigimde binalar render olmuyor ve binalar bir bekleyiş ardından render olduktan sonra ise oyun boyu fps dropları yaşıyorum bu konu hakkında farklı forumları gezerek biraz bilgi topladım ve bazıları CPU ile ilgili olsa dese bile bazıları HDD den dolayı oldugunu söylüyorum sistem özelliklerim

i3-4100m 2.50ghz
Nvidia gt740m (intel hd graphics 4600 de var)
4gb ram
toshiba MQ01ABF050 500 GB 5400 RPM HDD

HDD tune sonuçları ise bunlar biraz sonra ise defrag yapıcağım
health.PNG

error scan.PNG

Unidentified

80+ Silver
Selam dostum, bence ayarların hepsini en düşüğe almanı tavsiye ederim. Görüş uzaklığını destansı yap diğerleri en düşük ve 3D çözünürlükde fullde olsun. Raminide 8 GB'a yükseltmeni öneririm, çünkü oyunlar için 4 GB ram yetersiz kalıcaktır.

zAniest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selam dostum, bence ayarların hepsini en düşüğe almanı tavsiye ederim. Görüş uzaklığını destansı yap diğerleri en düşük ve 3D çözünürlükde fullde olsun. Raminide 8 GB'a yükseltmeni öneririm, çünkü oyunlar için 4 GB ram yetersiz kalıcaktır.
peki render sorunu düzelirmi böylece ?

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Sata kablosunu değiştirmeniz mümkün mü? Bunu yaptıktan sonra, oyun oynarken sıcaklıkları kontrol edin.

ImamP90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren MAHMUTOĞLU
Sorun bendede vardı fpsyi 60a sabitledim ve sorun aşırı azaldı. Sadece inerken oluyor indiğinde 1 saniye sonra falan geçiyor ayarlardan V-sync değilde fps sabitleyici var onu 60 yap çözülür büyük ihtimal.

zAniest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sata kablosunu değiştirmeniz mümkün mü? Bunu yaptıktan sonra, oyun oynarken sıcaklıkları kontrol edin.
herşeyi denedikten sonra en son çare olarak sata kablosunu değiştirmeyi deniyecegim teşekkürler

Top Bottom