Neler Yeni

Fortnite'da Ekran Kartı ve İşlemci Kulanımım?!

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Ekran Görüntüsü (118).png

Arkadaşlar herkese selamlar, bugün yeni güncellemeden sonra fortnite ı tekrar yükledim. ve şuan önceki zamandan baya bir gelişme var :D
bu mutlu etse de ekran kartı kullanımı destansı grafiklerde gördüğünüz seviyelerde ve %100 görmüyor. İşlemci darboğazı olabilme ihtimaline karşın tüm çekirdek kulanımlarını açtım. gördüğünüz ss de %66 da ekran kartı ama 70 lerde geziniyor genelde. darboğaz var mı yok mu danışmak istedim
CPU1 sadece bir anlığına %100 gördü ama saniye bile geçmeden indi. ekran kartım da gördüğünüz üzere overclocklu ondan darboğaz olabilir derseniz oc u kapatabilirim.

şimdi esas probleme gelmek istiyorum : ÇOK FAZLA FPS DROP YİYORUM!!!!
kamerayı çevirirken genellikle fpsler 18-20 ye falan iniyor. kısa sürüyor ama gözle görülür biçimde çok aşırı rahatsız ediyor. nedeni nedir?
işlemci gerçekten de darboğaz mı yapıyor?
cevaplarınızı bekliyorum.
yardımcı olan herkese canı gönülden şükranlarımı sunarım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

up :cry:

Son düzenleme:

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
o işlemcinin o ekran kartını tam besleyememesi gayet doğal, 2700X'in tek çekirdek performansı 2070S için yeterli değil, gördüğün gibi zaten sadece 2 çekirdeğe yükleniyor koca oyun ve 2700X iki çekirdek ile 2070S'i besleyemez. ama şimdi dönüyorken 18-20FPS alman gerçekten anormal, eğer güncellemeden sonra böyle olduysan büyük ihtimalle bir sonraki güncelleme ile çözeceklerdir, oyun kaynaklı gibi görünüyor sorun çünkü sistemin gayet yeterli.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o işlemcinin o ekran kartını tam besleyememesi gayet doğal, 2700X'in tek çekirdek performansı 2070S için yeterli değil, gördüğün gibi zaten sadece 2 çekirdeğe yükleniyor koca oyun ve 2700X iki çekirdek ile 2070S'i besleyemez. ama şimdi dönüyorken 18-20FPS alman gerçekten anormal, eğer güncellemeden sonra böyle olduysan büyük ihtimalle bir sonraki güncelleme ile çözeceklerdir, oyun kaynaklı gibi görünüyor sorun çünkü sistemin gayet yeterli.
ekran karı overclockunu kaldırırsam düzelir mi?
çünkü ben almadan önce izlediğim testlerde darboğaz yoktu.

bi kısmı yanlış anlamışsınız hocam önceki güncellemede normalde 18-20 fps alıyordum o bu güncellemeyle tamamen düzelmiş ama kamera çevirirken yine iniyor fps o hala duruyor.

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
ekran karı overclockunu kaldırırsam düzelir mi?
çünkü ben almadan önce izlediğim testlerde darboğaz yoktu.

bi kısmı yanlış anlamışsınız hocam önceki güncellemede normalde 18-20 fps alıyordum o bu güncellemeyle tamamen düzelmiş ama kamera çevirirken yine iniyor fps o hala duruyor.
bence ekran kartı overclock unu kaldırın düzelebilir bi ihtimal

Top Bottom