ahmetmelihalemdar
80+ Silver
- Katılım
- 20 Nisan 2024
- Mesajlar
- 2,487
- Reaksiyon skoru
- 984
bende hata alıyorum sorun vardır elbet geçer.Son zamanlarda foruma girerken bu hatayı alıyorum. Vpn ile de deniyorum ama aynı hatayı alıyorum. Sorun nedir acaba ?
geceleri tek hücreli canlılar saldırı yapıyor (mesaj saldırısı) ondan dolayı bende saldırı sandım.VPN ile alakası yok, saldırı da şu anlık pek yok teknik bir sorun yaşıyoruz sorunu bulduk kaynağını bulacağız o kaldı.
bir konu daha açılmış Mehmet hoca uğraştıklarını söylüyordu geçer yakın zamandabende hata alıyorum sorun vardır elbet geçer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
geceleri tek hücreli canlılar saldırı yapıyor ondan dolayı bende saldırı sandım.
Donanımarşivi youtube videosundan sonra 1080ti satmaya çalışanlar saldırmış olabilirVPN ile alakası yok, saldırı da şu anlık pek yok teknik bir sorun yaşıyoruz sorunu bulduk kaynağını bulacağız o kaldı.
yeşil forumda sürekli kapalı toptan bir saldırı mı var acaba türk forumlaraVPN ile alakası yok, saldırı da şu anlık pek yok teknik bir sorun yaşıyoruz sorunu bulduk kaynağını bulacağız o kaldı.
Verdiği hata nedir bizimkinin aynısı mı?yeşil forumda sürekli kapalı toptan bir saldırı mı var acaba türk forumlara
cloudflare bağlantı ekranı geliyor ddos koruma captcha ekranıVerdiği hata nedir bizimkinin aynısı mı?