Forum bağımlılığı oldu! Forumdan kurtulamıyorum!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ben buradan çok şey öğrendim çıkıp gidersem çok büyük ayıp olur
bende çok şey öğrendim ama kafam çok yoruluyor artık yatağa yattığımda beynim uyuşmuş gibi hissediyorum yani o kadar fazla şey okuyorum

Bende sadece sistem tavsiyesi ve rtx 3000 serisi hakkında 2-3 tane soru sorup çıkacaktım ama şuan 600 mesaj sonra gold um.

Hepimiz bu foruma bir amaçla gelmiştik. Sonrasında bu amacın bir aracı olduk. Kimi bir sorun kimi yeni açılmış bakalım ne var diye. En nihayetinde bu forumun bir parçası olduk.

Kurtulamazsın.
6 ay önce sistemimi toplarken yardım alma amacı ile katıldım ama hala buradayım.
Sistemimi toplayıp gidecektim aslında, ama toplasam bile gitmeyeceğim şu an.

çiğdem [çekirdek] gibi başlıyınca duramyorsun

Forum gerçekten sarıyor adamı.

merhabalar konuyu açabilecek bir katagori bulamadığım için buradan açayım dedim konuya gelirsek arkadaşlar sistemi toplarken 100-150 mesajım vardı sistemi sipariş ettim sonra birisi dediki amd pişmanlıktır felan filan araştırayım dedim araştırırken 1k mesajım oldu allaha şükür ekran kartımın şu anlık bir sorunu yok ama her konuya bakma zorunluluğu duyuyorum son 1 aydır aklımda acaba pahalıya mı topladım? acaba bu fiyata daha iyisi olur muydu? acaba 3050ti çıkar mı? 3050ti çıkarsa kaç para olur? keşke dedirtir mi? dolar düşer mi? vs vs aklıma takılan bir sürü konu var bunları düşündükçe direk foruma giresim, geliyor ben foruma girmek istemiyorum artık. ben twitch bağımlısıyım diyebilirim çok seviyorum özellikle kendinemuzisyeni çok seviyorum son 1 yıldır istisnalar hariç hiç bir yayınını kaçırmadım diyebilirim ama bu forum bağımlılığı öyle bir şey oldu ki artık yayınları arka plana alıyor foruma giriyorum
bu bağımlılıktan nasıl kurtulabilirim?
Benim çıkmamak için büyük bir sebebim var aga bilen bi kişi var sadece :D

Başka bi bağımlılık bul en kolay yöntem.

Öyle bir şey yokmuş.
D-dostum ban attırabiliyorsun kendine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CrazyReign ne vereyim abime diye gelecek
1 haftadan başlıyor 1 ay 3 ay modellerimizde var

Bende sistem toplayıp gidecektim
Ne sistemi topladım ne de buradan gidebildim günün en az iki saatini burada geçiriyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,704
Üyeler
186,100
Son üye
Tercüme Group
Geri