- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,507
Rehber olması onun normal bir mesaj olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Forumda yanlış bilgi vermek yasaktır, raporlarsanız ilgileniriz.
Hocam onun yerine reaksiyon vermek daha iyi değil mi? Gerçi bu seferde ilk kim yazdı muhabbeti çıkacak.Bu duruma katılmıyorum.
Aynı "doğru"yu farklı kişilerden de duymak konu sahibine güven verir.
Bu yanlış bir şey değil. Böyle olması herkes için daha iyi.
Yasak zaten bu durum, raporla geç.Benimde bir önerim var, üyelerin konu açma sınırı olsun. Adam ilgi görmeyince 1 saat sonra tekrar konu açıyor, tekrar cevaplıyoruz sanırım sevmiyor bizi bir daha açıyor. Aynı konu üzerinden sorunun giderilebileceğini düşünüyorum.
Bilir kişi olabilir. Aslında birçok seçenek var ama bunların hazırlamak hem zor hemde pahalıdır.ya şu rampage olayı beni çok güldürüyor yönetici veya moderatör onayı olması olabilir ama onlarada biraz fazla yük düşüyr bilir kişi gibi bir şey olsa o konuda bilgili kişiler de onay verme yetkisi olsa mesela biri powerdan anlıyordur iyi reaksiyonu vardır yöneticilerinde bildiği biridir bunarında onay vermesi güzel olabilir ben çiğköfte gurmesiyim mesela o konuda onay verebilirim![]()
Hocam bazı raporlara hiç cevap gelmiyor.Rehber olması onun normal bir mesaj olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Forumda yanlış bilgi vermek yasaktır, raporlarsanız ilgileniriz.
Haklı bulunmazsan, çözümlendi bildirimi gelmez.Hocam bazı raporlara hiç cevap gelmiyor.
Ama her rehberi kontrol etmek tek tek okumak zor olabilir .Rehber konulara da yönetici onayı gelebilir aslında, tıpkı kulüpler gibi.
Böylece bilgi kirliliğinin de önüne geçilmiş olur.
Hocam reddedildi bildirmi geliyor. Bazılarına hiç cevap yok.Haklı bulunmazsan, çözümlendi bildirimi gelmez.
Sizinde bizimde gözümüzden kaçan birçok şey var. O nasıl olacak?Rehber olması onun normal bir mesaj olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Forumda yanlış bilgi vermek yasaktır, raporlarsanız ilgileniriz.
Yönlendirmeniz için çok teşekkür ederim.Rehber hazırlayanlar için bir şey yapılsa olmaz mı?
Bazı üyeler daha en ufak bilgisi olmadan rehber hazırlıyor. Sağdan soldan duyma bilgiler ile. Hattinden fazla olmaya başladı.
Örnek olarak: Birisi PSU'lar hakkında bir rehber hazırlamıştı onda da 80+ her şey dir diyor. 80+ olmayanları sakın almayın diyor.
Önerdiği marka olarak da Rampage öneriyor.
Bunun gibi birçok konu oldu.
@Mehmet Yılmaz @White Ravens
Hocam şey geliyor raporunuz çözümlendi işte mesela ceza verilmedi öyle oluyordu galiba.Haklı bulunmazsan, çözümlendi bildirimi gelmez.
Günde 10 tane rehber açılmıyor ki. Az olan bir şey.Ama her rehberi kontrol etmek tek tek okumak zor olabilir .