Forum içim birkaç öneri

Rehber olması onun normal bir mesaj olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Forumda yanlış bilgi vermek yasaktır, raporlarsanız ilgileniriz.

Benimde bir önerim var, üyelerin konu açma sınırı olsun. Adam ilgi görmeyince 1 saat sonra tekrar konu açıyor, tekrar cevaplıyoruz sanırım sevmiyor bizi bir daha açıyor. Aynı konu üzerinden sorunun giderilebileceğini düşünüyorum.
Yasak zaten bu durum, raporla geç.

ya şu rampage olayı beni çok güldürüyor yönetici veya moderatör onayı olması olabilir ama onlarada biraz fazla yük düşüyr bilir kişi gibi bir şey olsa o konuda bilgili kişiler de onay verme yetkisi olsa mesela biri powerdan anlıyordur iyi reaksiyonu vardır yöneticilerinde bildiği biridir bunarında onay vermesi güzel olabilir ben çiğköfte gurmesiyim mesela o konuda onay verebilirim :)
Bilir kişi olabilir. Aslında birçok seçenek var ama bunların hazırlamak hem zor hemde pahalıdır.

Yazılım ayar konuları çok dert değil de, ürün rehber konuları çok sıkıntılı oluyor.
Rehber konusunu açan kişinin deneyimleri tüm içeriği etkileyebiliyor.
Misal;
1 ürünü 400 kişi kullanıyordur ve hiç biri sorun yaşamamıştır. Ama rehber konusunu açan kişi bir sorun yaşamıştır.
Gidip rehbere o ürünü "sorunlu" yazar. Sonra da 400 kişi "yanlış bilgilendirme"-"kötü rehber" diye raporlar vs. Karışık işler yani.
Bir de bazıları var, her gördüğü şeye "sorunlu" yazıp geçiyor. Sonra soruyorsun "hatırlamıyorum" diyor. :D

Rehber olması onun normal bir mesaj olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Forumda yanlış bilgi vermek yasaktır, raporlarsanız ilgileniriz.
Sizinde bizimde gözümüzden kaçan birçok şey var. O nasıl olacak?

Rehber hazırlayanlar için bir şey yapılsa olmaz mı?
Bazı üyeler daha en ufak bilgisi olmadan rehber hazırlıyor. Sağdan soldan duyma bilgiler ile. Hattinden fazla olmaya başladı.
Örnek olarak: Birisi PSU'lar hakkında bir rehber hazırlamıştı onda da 80+ her şey dir diyor. 80+ olmayanları sakın almayın diyor.
Önerdiği marka olarak da Rampage öneriyor.
Bunun gibi birçok konu oldu.
@Mehmet Yılmaz @White Ravens
Yönlendirmeniz için çok teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,673
Üyeler
185,786
Son üye
Üniversite
Geri