Neler Yeni

Forum için Çeşitli Tavsiyeler

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
1) Soğutma/OC/Modifiye kategorisinin modifiye kısmının ayrılması. (Bence gerekli)
2) Modifiye/RGB/ARGB/Kablolama şeklinde olabilir
3) Profillerden beğeni kasmak kapatılmalı. Bkz 15.000 mesajda 30.000 reaksiyona yaklaşan üyeler. Büyük değil ama suistimal sayılabilir.
4) Soğutma/OC tagına Overclock başlığı eklenebilir. Bazı konular yanlış anlaşılabiliyor.
5) Ethereum yerine Altcoin/Bitcoin diye tek bir kategori daha uygun olacaktır. 3 tane biraz kafa karıştırıcı. (Yine bence)
6) Anime kategorisi açılmalı.
7) Beğenmedim emojisi tekrar gelebilir.
8) Daha fazla moderatör alınabilir. Her ne kadar sayı fazla olsa da yeteceğini sanmıyorum.

Kısa oldu.

Forumun daha yaşanabilir bir yer olması dileği ile.
Beğenmedim hariç hepsi olabilir.
Ayrıca teknik sorun seçeneğinde direk soru seçeneğinde olsa iyi olur.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Hepsine katılmakla beraber Forum Kulüpleri kategorisiyle beraber tüm kulüplerin kapatılmasını da teklif ediyorum. Malum, ben bugün bir kulüp açınca herkes "Ne gerek var" diye doluştu. Gereksiz mesaj uyarısı da gelmeli ayrıca.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Foruma bence gereksiz mesaj yasaklanmalı. Belki benim yukarda Techno'yu benzetmem de gereksiz mesaj biliyorum da bence gereksiz mesaj yasaklanmalı. Kullanıcı eğer konu dışı değilse ve yardıma ihtiyacı olup alakasız mesaj atılırsa uyarı almalı.

1) Soğutma/OC/Modifiye kategorisinin modifiye kısmının ayrılması. (Bence gerekli)
2) Modifiye/RGB/ARGB/Kablolama şeklinde olabilir
3) Profillerden beğeni kasmak kapatılmalı. Bkz 15.000 mesajda 30.000 reaksiyona yaklaşan üyeler. Büyük değil ama suistimal sayılabilir.
4) Soğutma/OC tagına Overclock başlığı eklenebilir. Bazı konular yanlış anlaşılabiliyor.
5) Ethereum yerine Altcoin/Bitcoin diye tek bir kategori daha uygun olacaktır. 3 tane biraz kafa karıştırıcı. (Yine bence)
6) Anime kategorisi açılmalı.
7) Beğenmedim emojisi tekrar gelebilir.
8) Daha fazla moderatör alınabilir. Her ne kadar sayı fazla olsa da yeteceğini sanmıyorum.

Kısa oldu.

Forumun daha yaşanabilir bir yer olması dileği ile.
5-6-7-8 kesin gelmeli bence diğerleride olur gibi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
O zaman şimdiden güle güle.
İnsanların biletini sen kesmiyorsun haberin olsun. Bende kesmiyorum. Birine güle güle diyorsak bu sen olabilirsin belki? Belki bazı konularda çok iyi davranış sergiliyorsun lakin takındığın üslup aşağılayıcı geliyor maalesef. İyi forumlar.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Daha fazla moderatör alınabilir bende katılıyorum.
Genellikle aktif görmüyorum özellikle geceleri.
Geceleri forum aktif oluyor fakat moderatör yok.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Hepsine katılmakla beraber Forum Kulüpleri kategorisiyle beraber tüm kulüplerin kapatılmasını da teklif ediyorum. Malum, ben bugün bir kulüp açınca herkes "Ne gerek var" diye doluştu. Gereksiz mesaj uyarısı da gelmeli ayrıca.
Bence de gereksiz mesaj uyarısı gelmeli. Örneğin, bir üye sisteminde sorun yaşıyor ve birisi soruya hiç cevap vermeden "çöp sistem" falan yazıyor.

Top Bottom