@Mehmet Yılmaz ,
Attığım özel mesaja bakmanı öneririm. Şahsen gayet mantıklı bir teklif. İki tarafı da etkileyen bir durum yok.
Attığım özel mesaja bakmanı öneririm. Şahsen gayet mantıklı bir teklif. İki tarafı da etkileyen bir durum yok.
Beğenmedim hariç hepsi olabilir.1) Soğutma/OC/Modifiye kategorisinin modifiye kısmının ayrılması. (Bence gerekli)
2) Modifiye/RGB/ARGB/Kablolama şeklinde olabilir
3) Profillerden beğeni kasmak kapatılmalı. Bkz 15.000 mesajda 30.000 reaksiyona yaklaşan üyeler. Büyük değil ama suistimal sayılabilir.
4) Soğutma/OC tagına Overclock başlığı eklenebilir. Bazı konular yanlış anlaşılabiliyor.
5) Ethereum yerine Altcoin/Bitcoin diye tek bir kategori daha uygun olacaktır. 3 tane biraz kafa karıştırıcı. (Yine bence)
6) Anime kategorisi açılmalı.
7) Beğenmedim emojisi tekrar gelebilir.
8) Daha fazla moderatör alınabilir. Her ne kadar sayı fazla olsa da yeteceğini sanmıyorum.
Kısa oldu.
Forumun daha yaşanabilir bir yer olması dileği ile.
5-6-7-8 kesin gelmeli bence diğerleride olur gibi1) Soğutma/OC/Modifiye kategorisinin modifiye kısmının ayrılması. (Bence gerekli)
2) Modifiye/RGB/ARGB/Kablolama şeklinde olabilir
3) Profillerden beğeni kasmak kapatılmalı. Bkz 15.000 mesajda 30.000 reaksiyona yaklaşan üyeler. Büyük değil ama suistimal sayılabilir.
4) Soğutma/OC tagına Overclock başlığı eklenebilir. Bazı konular yanlış anlaşılabiliyor.
5) Ethereum yerine Altcoin/Bitcoin diye tek bir kategori daha uygun olacaktır. 3 tane biraz kafa karıştırıcı. (Yine bence)
6) Anime kategorisi açılmalı.
7) Beğenmedim emojisi tekrar gelebilir.
8) Daha fazla moderatör alınabilir. Her ne kadar sayı fazla olsa da yeteceğini sanmıyorum.
Kısa oldu.
Forumun daha yaşanabilir bir yer olması dileği ile.
Foruma bence gereksiz mesaj yasaklanmalı. Belki benim yukarda Techno'yu benzetmem de gereksiz mesaj biliyorum da bence gereksiz mesaj yasaklanmalı. Kullanıcı eğer konu dışı değilse ve yardıma ihtiyacı olup alakasız mesaj atılırsa uyarı almalı.
.Hepsine katılmakla beraber Forum Kulüpleri kategorisiyle beraber tüm kulüplerin kapatılmasını da teklif ediyorum. Malum, ben bugün bir kulüp açınca herkes "Ne gerek var" diye doluştu. Gereksiz mesaj uyarısı da gelmeli ayrıca.
Yaptığım yerler konu dışı.O zaman şimdiden güle güle.
6) Çizgi film kategorisi açılmalı.
Yaptığım yerler konu dışı.
İnsanların biletini sen kesmiyorsun haberin olsun. Bende kesmiyorum. Birine güle güle diyorsak bu sen olabilirsin belki? Belki bazı konularda çok iyi davranış sergiliyorsun lakin takındığın üslup aşağılayıcı geliyor maalesef. İyi forumlar.O zaman şimdiden güle güle.
Bence de gereksiz mesaj uyarısı gelmeli. Örneğin, bir üye sisteminde sorun yaşıyor ve birisi soruya hiç cevap vermeden "çöp sistem" falan yazıyor.Hepsine katılmakla beraber Forum Kulüpleri kategorisiyle beraber tüm kulüplerin kapatılmasını da teklif ediyorum. Malum, ben bugün bir kulüp açınca herkes "Ne gerek var" diye doluştu. Gereksiz mesaj uyarısı da gelmeli ayrıca.