Neler Yeni

Forum için Çeşitli Tavsiyeler

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dediğim gibi eski mesajlarına bak. Forumda birinin gitmesine kullanıcı belirliyorsa. Tüm kullanıcılar seni postalar. Bilgin olsun.

Evet sevgili Treyarch kalırsın öyle. Birine bilenirken ilk başta kendine bakmayı bilmelisin.

Son düzenleme:

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
6 hariç katılıyorum.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
1) Soğutma/OC/Modifiye kategorisinin modifiye kısmının ayrılması. (Bence gerekli)
2) Modifiye/RGB/ARGB/Kablolama şeklinde olabilir
3) Profillerden beğeni kasmak kapatılmalı. Bkz 15.000 mesajda 30.000 reaksiyona yaklaşan üyeler. Büyük değil ama suistimal sayılabilir.
4) Soğutma/OC tagına Overclock başlığı eklenebilir. Bazı konular yanlış anlaşılabiliyor.
5) Ethereum yerine Altcoin/Bitcoin diye tek bir kategori daha uygun olacaktır. 3 tane biraz kafa karıştırıcı. (Yine bence)
6) Anime kategorisi açılmalı.
7) Beğenmedim emojisi tekrar gelebilir.
8) Daha fazla moderatör alınabilir. Her ne kadar sayı fazla olsa da yeteceğini sanmıyorum.

Kısa oldu.

Forumun daha yaşanabilir bir yer olması dileği ile.
Bencede gerekli

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Foruma bence gereksiz mesaj yasaklanmalı. Belki benim yukarda Techno'yu benzetmem de gereksiz mesaj biliyorum da bence gereksiz mesaj yasaklanmalı. Kullanıcı eğer konu dışı değilse ve yardıma ihtiyacı olup alakasız mesaj atılırsa uyarı almalı.
Bence de gereksiz mesaj uyarısı gelmeli. Örneğin, bir üye sisteminde sorun yaşıyor ve birisi soruya hiç cevap vermeden "çöp sistem" falan yazıyor.
Bak buna katılıyorum işte. Örnek vermem gerekirse bu konuya bakın.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,342
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Arkadaşlar hepsi için tek tek cevap veremem, bazıları evet mantıklı. Fakat en basit örneği "Anime" için kategori açmamızı beklemeyin.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Arkadaşlar hepsi için tek tek cevap veremem, bazıları evet mantıklı. Fakat en basit örneği "Anime" için kategori açmamızı beklemeyin.
Diğerlerini düşünmeniz mümkün. Özellikle beğeni olayı konusu ve soğutma/oc/modifiye hakkında.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
1) Soğutma/OC/Modifiye kategorisinin modifiye kısmının ayrılması. (Bence gerekli)
2) Modifiye/RGB/ARGB/Kablolama şeklinde olabilir
3) Profillerden beğeni kasmak kapatılmalı. Bkz 15.000 mesajda 30.000 reaksiyona yaklaşan üyeler. Büyük değil ama suistimal sayılabilir.
4) Soğutma/OC tagına Overclock başlığı eklenebilir. Bazı konular yanlış anlaşılabiliyor.
5) Ethereum yerine Altcoin/Bitcoin diye tek bir kategori daha uygun olacaktır. 3 tane biraz kafa karıştırıcı. (Yine bence)
6) Anime kategorisi açılmalı.
7) Beğenmedim emojisi tekrar gelebilir.
8) Daha fazla moderatör alınabilir. Her ne kadar sayı fazla olsa da yeteceğini sanmıyorum.

Kısa oldu.

Forumun daha yaşanabilir bir yer olması dileği ile.
Pp yi görünce başka biri sandım 1-2dk sonra okuyunca ismini revdeisdou olduğunu anladım :) pp değişmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anime dışında katılıyorum

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
O maddeye ben de katılmıyorum.
Fakat diğer maddeler oldukça mantıklı gelişmeler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,167
Üyeler
164,625
Son üye
toriq
Top Bottom