Neler Yeni

Forum için Çeşitli Tavsiyeler

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Profilden beğeni mi kasılıyordu ? :D Yeni öğreniyorum açıkçası, bence beğeni sistemini komple kaldırsalar bu forum için daha iyi olur. Çünkü mesaj kasmak ya da beğeni almak için boş boş mesajlar yazıyorlar.
Mesela profil mesajları sayesinde reaksiyon sayısı, mesaj sayısından 2 kat az olan benin reaksiyonları, mesajlarından fazla.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
1) Soğutma/OC/Modifiye kategorisinin modifiye kısmının ayrılması. (Bence gerekli)
2) Modifiye/RGB/ARGB/Kablolama şeklinde olabilir
3) Profillerden beğeni kasmak kapatılmalı. Bkz 15.000 mesajda 30.000 reaksiyona yaklaşan üyeler. Büyük değil ama suistimal sayılabilir.
4) Soğutma/OC tagına Overclock başlığı eklenebilir. Bazı konular yanlış anlaşılabiliyor.
5) Ethereum yerine Altcoin/Bitcoin diye tek bir kategori daha uygun olacaktır. 3 tane biraz kafa karıştırıcı. (Yine bence)
6) Anime kategorisi açılmalı.
7) Beğenmedim emojisi tekrar gelebilir.
8) Daha fazla moderatör alınabilir. Her ne kadar sayı fazla olsa da yeteceğini sanmıyorum.

Kısa oldu.

Forumun daha yaşanabilir bir yer olması dileği ile.
6'ya katılmıyorum. Umarım Linç yemem. :)
2.'ye katılıyorum.
3. Kesinlikle gerekli.
Diğerlerine katılıyorum.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Profilden beğeni mi kasılıyordu ? :D Yeni öğreniyorum açıkçası, bence beğeni sistemini komple kaldırsalar bu forum için daha iyi olur. Çünkü mesaj kasmak ya da beğeni almak için boş boş mesajlar yazıyorlar.
Ben de daha 1 hafta önce öğrendim, dediğim gibi 4K mesajda 10K reaksiyon alanları görünce moralim bozuluyordu. Mesaj ve beğeni sayısı kalmalı bence, motive ediyor bence insanı. Ben şahsen Teknopatta kalktığından beri orada pek hevesim kalmadı.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Top Bottom