Tabi doğrudur
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 398
- İsim
- Enes Güney
- Steam
- Polat Alemdar
Arkadaşlar bikaç aydır forumda zaman geçiriyorum ve bundan dolayı hiçbir şikayetim yok aksine çok memnunum. Ancak bazı konular gerçekten can sıkıyor benim açımdan. Ben kendi adıma konuşayım bu forumda dış dünyada ki kaos ortamından ve gergin havada biraz olsun uzaklaşmak ve burda hem bilgilenip hemde eğlenceli zaman geçirmek için giriyorum. Sürekli ülkenin ekonomi durumu, siyasal konular, konu dışı kategorisinde ki "bazı" sonu kalp kırmayla, uzaklaştırmayla biten konular sayısı oldukça artmaya başladı. Bu benim gibi düşünenler varsa oldukça can sıkıcı bir durum. tabii ki dileyen kurallar dahilinde istediği konuyu açabilir bunda herhangi bir sıkıntı yok. Ancak bu konuların sayısının artması beni üzdüğü gibi forumdaki eğlenceli ortama da hasar verdiğini düşünüyorum. Yöneticilerimiz bu konu hakkında yorum yaptımı bilmiyorum eğer yaptılarsa görmedim özür dilerim şimdiden. Ancak yapmadılarsa bu konuda bi çözüm bulabilir miyiz diye buradan rica da bulunayım. Akla gelen ilk seçenek tabi ki konuların açılmadan önce onay süreci olması fakat bu söz konusu değilse nasıl bir yol izlemeliyiz düşünmekte fayda var. Uzun bir yazı oldu kimseye bir gönderme vs tabii ki söz konusu değil genelleme yaparak konuştum. Yine de üzerine alınıp kırdığım biri varsa özür dilerim. Yöneticilerimizden bir çözüm bekliyorum. En azından bu konu hakkında fikirleri nelerdir öğrenmek isterim. Teşekkürler