Neler Yeni

Forum Kirliliği ve Kitle Kaybı

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Caps Lock yasak olmalı. Çok sinir bozucu.
Cümlenin başının ve başlığın büyük yazılması gerektiğini dahi bilmeyenler insanlar var forumda.
Adam topunu caps açık yazıyor düzelt deyince de atar gider yapıyolar

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim açtığım konular var. Şahsen daha cevaplanmamış konular en azından yorum yapılmamış konuları silme özelliği getirilse en azından kendi çöplerimi temizleye bilirim : )
Çok geç değilse konuyu uyandır bir şey olmaz
6 ay gibi bir süre

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın

JackieTR

80+ Bronze

HoYeon Jung

80+ Gold
Çok anlatılacak bir şey yok aslında. Zamanında bir kere ben de olan bir konudan açmıştım ve hemen bana olduğu bildirildi. Bu gibi durumlarda reaksiyon verebiliyoruz ama son zamanlarda cidden FORUM KURALLARI bile okunmamaya başladı. Bunu diyorum çünkü okuyan biri benzer konuyu tekrar açmaz ya da ne bileyim 'Coinler Haram mı?' gibi sorular sormaz. Umarım yakın zamanda düzelir çünkü gittikçe kötüye gidiyor. Zamanımı ayırıp, fikirlerimi ne forum gelişsin diye belirtiyorum. Umarım cevap yerine gidiyordur yoksa gerçekten yardımcı olmak ve yardım etmek isteyen kitle bıkacak..
DipNot: Bu tarz şeyler Konu-Dışı olarak kesinlikle kabulüm.
Hocam öncelikle özür dilemek istiyorum çünkü elbette yazdığımı yanlış anlayan kişiler olacak. Onlar için dediğim gibi özür dilerim, umarım kast ettiğim şeyi anlarlar.

İlk olarak sizlere şunu sormak istiyorum. Konu açma bölümünde "Kripto Paralar" veya "Coinler" adında bir bölüm var mı? Yani bu konular hakkında forumda konu açabiliyor muyuz? Ben baktığım da yoktu, hayır.
Benim açtığım konuda ben sadece Bitcoin, Etherium gibi kripto paralardan bahsetmedim. Ben bütün kripto paralardan bahsederek bu soruyu sordum. Tüm kripto paralar hakkında konu açmak içinde bir bölüm yok sanırsam? Bende diğer kripto paralar konusunu açtım. Konu Dışı açmak istemedim çünkü konu dışı adında konu açmama gerek olduğunu düşünmüyorum. 20 gün önce açılan konuyu insanlar hortlatıyor ve siz kirlilikten bahsediyorsunuz. Kuralları millete okutacağınıza kendiniz okuyun. 6 ayı aşmamış konuları hortlatmak ban sebebi falan değildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,191
Üyeler
159,457
Son üye
Creedmoon
Top Bottom