The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
haklısın fakat bu tiplerin sonu gelmeyecek
Cümlenin başının ve başlığın büyük yazılması gerektiğini dahi bilmeyenler insanlar var forumda.Caps Lock yasak olmalı. Çok sinir bozucu.
Para kazanırsan haram. Kaybedersen caiz.Bu arada coinler cidden haram mı?
Hocam günde kaç saat aktifsiniz forumdaBu arada coinler cidden haram mı?
Çok geç değilse konuyu uyandır bir şey olmazBenim açtığım konular var. Şahsen daha cevaplanmamış konular en azından yorum yapılmamış konuları silme özelliği getirilse en azından kendi çöplerimi temizleye bilirim : )
Altın gibi düşün değerinde alıp başka değerde satıyorsun haram değildir herhalde o yüzden. Kuranda yazmıyor kesin bişi denemez yine deBu arada coinler cidden haram mı?
Saldım kanka artık cevaplarını başka yerler den öğrendimÇok geç değilse konuyu uyandır bir şey olmaz
6 ay gibi bir süre
Normalde yarım saat takılıp giderdim de bugün boş günüm ve hastayımHocam günde kaç saat aktifsiniz forumda
Geçmiş olsun hocam her yazdığım konuda mutlaka siz yazmış oluyorsunuz oyuzden sormuştumNormalde yarım saat takılıp giderdim de bugün boş günüm ve hastayım
Sırf bu yüzden forumu bırakmayı bile düşünmüştüm.Cümlenin başının ve başlığın büyük yazılması gerektiğini dahi bilmeyenler insanlar var forumda.
Adam topunu caps açık yazıyor düzelt deyince de atar gider yapıyolar
Bende yeni konu açmadan bakıyorum eskiden yaşayan ne yapmış diyeSaldım kanka artık cevaplarını başka yerler den öğrendim
Hocam öncelikle özür dilemek istiyorum çünkü elbette yazdığımı yanlış anlayan kişiler olacak. Onlar için dediğim gibi özür dilerim, umarım kast ettiğim şeyi anlarlar.Çok anlatılacak bir şey yok aslında. Zamanında bir kere ben de olan bir konudan açmıştım ve hemen bana olduğu bildirildi. Bu gibi durumlarda reaksiyon verebiliyoruz ama son zamanlarda cidden FORUM KURALLARI bile okunmamaya başladı. Bunu diyorum çünkü okuyan biri benzer konuyu tekrar açmaz ya da ne bileyim 'Coinler Haram mı?' gibi sorular sormaz. Umarım yakın zamanda düzelir çünkü gittikçe kötüye gidiyor. Zamanımı ayırıp, fikirlerimi ne forum gelişsin diye belirtiyorum. Umarım cevap yerine gidiyordur yoksa gerçekten yardımcı olmak ve yardım etmek isteyen kitle bıkacak..
DipNot: Bu tarz şeyler Konu-Dışı olarak kesinlikle kabulüm.