StrongesT
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 293
- İsim
- Ahmet Ceyhun BİLİR
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben onlara da karşıyım ve ayrıca ben ban vs demedim, konu ile sorunun arasında ki farkı kastederek hatalı olduğunu ikaz ettim.. Sadece konu seçimi yanlış. Bununla ilgili -benim yaptığım gibi- 'Forum Öneri' kategorisinde, 'kriptoplar ile ilgili sorular' gibi bir alt konu başlığı açılmasını isteyebilirsin. Sana denk geldi falan sanma, ben asla ayrımcılık yapmıyorum. Geçtiğimiz günlerde başka birinin konusuna da bunu yazmıştım ki o da yanlıştı. Lütfen kişisel algılamayalım.Hocam öncelikle özür dilemek istiyorum çünkü elbette yazdığımı yanlış anlayan kişiler olacak. Onlar için dediğim gibi özür dilerim, umarım kast ettiğim şeyi anlarlar.
İlk olarak sizlere şunu sormak istiyorum. Konu açma bölümünde "Kripto Paralar" veya "Coinler" adında bir bölüm var mı? Yani bu konular hakkında forumda konu açabiliyor muyuz? Ben baktığım da yoktu, hayır.
Benim açtığım konuda ben sadece Bitcoin, Etherium gibi kripto paralardan bahsetmedim. Ben bütün kripto paralardan bahsederek bu soruyu sordum. Tüm kripto paralar hakkında konu açmak içinde bir bölüm yok sanırsam? Bende diğer kripto paralar konusunu açtım. Konu Dışı açmak istemedim çünkü konu dışı adında konu açmama gerek olduğunu düşünmüyorum. 20 gün önce açılan konuyu insanlar hortlatıyor ve siz kirlilikten bahsediyorsunuz. Kuralları millete okutacağınıza kendiniz okuyun. 6 ayı aşmamış konuları hortlatmak ban sebebi falan değildir.