Neler Yeni

Forum Kirliliği ve Kitle Kaybı

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Hocam öncelikle özür dilemek istiyorum çünkü elbette yazdığımı yanlış anlayan kişiler olacak. Onlar için dediğim gibi özür dilerim, umarım kast ettiğim şeyi anlarlar.

İlk olarak sizlere şunu sormak istiyorum. Konu açma bölümünde "Kripto Paralar" veya "Coinler" adında bir bölüm var mı? Yani bu konular hakkında forumda konu açabiliyor muyuz? Ben baktığım da yoktu, hayır.
Benim açtığım konuda ben sadece Bitcoin, Etherium gibi kripto paralardan bahsetmedim. Ben bütün kripto paralardan bahsederek bu soruyu sordum. Tüm kripto paralar hakkında konu açmak içinde bir bölüm yok sanırsam? Bende diğer kripto paralar konusunu açtım. Konu Dışı açmak istemedim çünkü konu dışı adında konu açmama gerek olduğunu düşünmüyorum. 20 gün önce açılan konuyu insanlar hortlatıyor ve siz kirlilikten bahsediyorsunuz. Kuralları millete okutacağınıza kendiniz okuyun. 6 ayı aşmamış konuları hortlatmak ban sebebi falan değildir.
Ben onlara da karşıyım ve ayrıca ben ban vs demedim, konu ile sorunun arasında ki farkı kastederek hatalı olduğunu ikaz ettim.. Sadece konu seçimi yanlış. Bununla ilgili -benim yaptığım gibi- 'Forum Öneri' kategorisinde, 'kriptoplar ile ilgili sorular' gibi bir alt konu başlığı açılmasını isteyebilirsin. Sana denk geldi falan sanma, ben asla ayrımcılık yapmıyorum. Geçtiğimiz günlerde başka birinin konusuna da bunu yazmıştım ki o da yanlıştı. Lütfen kişisel algılamayalım.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hocam öncelikle özür dilemek istiyorum çünkü elbette yazdığımı yanlış anlayan kişiler olacak. Onlar için dediğim gibi özür dilerim, umarım kast ettiğim şeyi anlarlar.

İlk olarak sizlere şunu sormak istiyorum. Konu açma bölümünde "Kripto Paralar" veya "Coinler" adında bir bölüm var mı? Yani bu konular hakkında forumda konu açabiliyor muyuz? Ben baktığım da yoktu, hayır.
Benim açtığım konuda ben sadece Bitcoin, Etherium gibi kripto paralardan bahsetmedim. Ben bütün kripto paralardan bahsederek bu soruyu sordum. Tüm kripto paralar hakkında konu açmak içinde bir bölüm yok sanırsam? Bende diğer kripto paralar konusunu açtım. Konu Dışı açmak istemedim çünkü konu dışı adında konu açmama gerek olduğunu düşünmüyorum. 20 gün önce açılan konuyu insanlar hortlatıyor ve siz kirlilikten bahsediyorsunuz. Kuralları millete okutacağınıza kendiniz okuyun. 6 ayı aşmamış konuları hortlatmak ban sebebi falan değildir.
Kripto paralar bölümü var.

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bunu dedikten sonra,

Bunu yazman komik oldu :d
Üstten geçiyorum her zaman o kadar kontrol etmiyorum ki
Zaten yoğunum çok zor girebiliyorum gün içinde yani hızlı yazıyorum yazıyı da o yüzden o kadar derin yazmıyorum evde olsam yazayım.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Çok anlatılacak bir şey yok aslında. Zamanında bir kere ben de olan bir konudan açmıştım ve hemen bana olduğu bildirildi. Bu gibi durumlarda reaksiyon verebiliyoruz ama son zamanlarda cidden FORUM KURALLARI bile okunmamaya başladı. Bunu diyorum çünkü okuyan biri benzer konuyu tekrar açmaz ya da ne bileyim 'Coinler Haram mı?' gibi sorular sormaz. Umarım yakın zamanda düzelir çünkü gittikçe kötüye gidiyor. Zamanımı ayırıp, fikirlerimi ne forum gelişsin diye belirtiyorum. Umarım cevap yerine gidiyordur yoksa gerçekten yardımcı olmak ve yardım etmek isteyen kitle bıkacak..
DipNot: Bu tarz şeyler Konu-Dışı olarak kesinlikle kabulüm.
Cidden çok haklısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasımda gold oldum sonrası bruh olum o.O2
forum cidden çok kirli bence de ya aynı sorular ya da 2 dklık google aramasıyla bulunabilecek sorular ya da boş sorular oluyor.
Hakikaten mesela xxxxxx güvenilir mi diye konuları çok açıyorlar aslında 2 dakika da araştırabilirsin.

Top Bottom