Neler Yeni

Forum Kirliliği ve Kitle Kaybı

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

samet4747

80+ Platinum
Mevzu ne
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cidden çok haklısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hakikaten mesela xxxxxx güvenilir mi diye konuları çok açıyorlar aslında 2 dakika da araştırabilirsin.
Araştırdığın da kaynak olarak donanım arşivinin çıkması için o tarz konuların açılması yararlı.

samet4747

80+ Platinum
Evet, mesela şuan genelde technopat çıkıyor ama bizim bu forumu ilerletmemiz lazım.
Kesinlikle yararlı en ufak şeyin konusu açılmalı. Google'de ki kaynaklar gökten zembil ile inmiyor.

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Kesinlikle yararlı en ufak şeyin konusu açılmalı. Google'de ki kaynaklar gökten zembil ile inmiyor.
Yahu bilimsel olmayan bir konunun açılıp, doğruluğunun olmamasının, foruma nasıl katkısı olabilir. Aynı konuyu, evirip çevirip değiştirenler mi dersen, gereksiz konuyu Konu-Dılı açmayanlar mı dersin...Neyse demek istediğimi anlamayacaksın boşver.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,233
İsim
Taha Efe
Bu arada coinler cidden haram mı?
Suanda bir Devlet arkasında olmadıgı icin haram. Tanzanya benimsiyecekmiş bitcoin olarak, Genel olarak verilen Fetva budur. Devlet Güvence vericekse dinen ve Fıkhen sıkıntı olmaz diye biliyorum.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Suanda bir Devlet arkasında olmadıgı icin haram. Tanzanya benimsiyecekmiş bitcoin olarak, Genel olarak verilen Fetva budur. Devlet Güvence vericekse dinen ve Fıkhen sıkıntı olmaz diye biliyorum.
Günümüzdeki imam,kurul ve kuruluşların hiç birine itibar etmiyorum.
Faize de 1 kereden bir şey olmaz demişlerdi.

Hot Deal

80+
Burda kıymetli önerilerde bulunuyorum yanlış bilgi diye kayırırlarsa ve millet cahilce bana laf sokmaya kalkarsa böyle olması elzemdir.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Devlet Güvence vericekse dinen ve Fıkhen sıkıntı olmaz diye biliyorum.
dinle devletin ne alakası var? Türkiye'nin dini bile yoktur. ben sana söyleyeyim. devlet işine gelene helal deyip insanları yönlendiriyor. aynı faiz mevzusunda olduğu gibi.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,233
İsim
Taha Efe
dinle devletin ne alakası var? Türkiye'nin dini bile yoktur. ben sana söyleyeyim. devlet işine gelene helal deyip insanları yönlendiriyor. aynı faiz mevzusunda olduğu gibi.
Fıkhen helal olması icin herhangi bir devletin güvence vermesi lazım. Devlet arkasında olunca helal oluyor olursa zaten, Devlet dedi diye değil.

herhangi bir
sıfat
Belli olmayan, rastgele (kimse veya şey)

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Fıkhen helal olması icin herhangi bir devletin güvence vermesi lazım. Devlet arkasında olunca helal oluyor olursa zaten, Devlet dedi diye değil.

herhangi bir
sıfat
Belli olmayan, rastgele (kimse veya şey)
islam 4 taneye kadar olur diyor, devlet olmaz diyor nasıl olacak? din dindir, devlet devlettir. devlet güvence verdi diye helal, haram olmaz. devlet faizi de serbest bırakıyor, güvence veriyor, din yasaklıyor. nasıl olacak?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,195
Üyeler
159,457
Son üye
Creedmoon
Top Bottom