Forum Kirliliği ve Kitle Kaybı

Mevzu ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cidden çok haklısın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hakikaten mesela xxxxxx güvenilir mi diye konuları çok açıyorlar aslında 2 dakika da araştırabilirsin.
Araştırdığın da kaynak olarak donanım arşivinin çıkması için o tarz konuların açılması yararlı.

Evet, mesela şuan genelde technopat çıkıyor ama bizim bu forumu ilerletmemiz lazım.
Kesinlikle yararlı en ufak şeyin konusu açılmalı. Google'de ki kaynaklar gökten zembil ile inmiyor.

Kesinlikle yararlı en ufak şeyin konusu açılmalı. Google'de ki kaynaklar gökten zembil ile inmiyor.
Yahu bilimsel olmayan bir konunun açılıp, doğruluğunun olmamasının, foruma nasıl katkısı olabilir. Aynı konuyu, evirip çevirip değiştirenler mi dersen, gereksiz konuyu Konu-Dılı açmayanlar mı dersin...Neyse demek istediğimi anlamayacaksın boşver.

Bu arada coinler cidden haram mı?
Suanda bir Devlet arkasında olmadıgı icin haram. Tanzanya benimsiyecekmiş bitcoin olarak, Genel olarak verilen Fetva budur. Devlet Güvence vericekse dinen ve Fıkhen sıkıntı olmaz diye biliyorum.

Suanda bir Devlet arkasında olmadıgı icin haram. Tanzanya benimsiyecekmiş bitcoin olarak, Genel olarak verilen Fetva budur. Devlet Güvence vericekse dinen ve Fıkhen sıkıntı olmaz diye biliyorum.
Günümüzdeki imam,kurul ve kuruluşların hiç birine itibar etmiyorum.
Faize de 1 kereden bir şey olmaz demişlerdi.

Burda kıymetli önerilerde bulunuyorum yanlış bilgi diye kayırırlarsa ve millet cahilce bana laf sokmaya kalkarsa böyle olması elzemdir.

Devlet Güvence vericekse dinen ve Fıkhen sıkıntı olmaz diye biliyorum.
dinle devletin ne alakası var? Türkiye'nin dini bile yoktur. ben sana söyleyeyim. devlet işine gelene helal deyip insanları yönlendiriyor. aynı faiz mevzusunda olduğu gibi.

Burda kıymetli önerilerde bulunuyorum yanlış bilgi diye kayırırlarsa ve millet cahilce bana laf sokmaya kalkarsa böyle olması elzemdir.
Kıymetli 1000TL bütçeye S2H önerini başka forumda ver.

dinle devletin ne alakası var? Türkiye'nin dini bile yoktur. ben sana söyleyeyim. devlet işine gelene helal deyip insanları yönlendiriyor. aynı faiz mevzusunda olduğu gibi.
Fıkhen helal olması icin herhangi bir devletin güvence vermesi lazım. Devlet arkasında olunca helal oluyor olursa zaten, Devlet dedi diye değil.

herhangi bir
sıfat
Belli olmayan, rastgele (kimse veya şey)

Fıkhen helal olması icin herhangi bir devletin güvence vermesi lazım. Devlet arkasında olunca helal oluyor olursa zaten, Devlet dedi diye değil.

herhangi bir
sıfat
Belli olmayan, rastgele (kimse veya şey)
islam 4 taneye kadar olur diyor, devlet olmaz diyor nasıl olacak? din dindir, devlet devlettir. devlet güvence verdi diye helal, haram olmaz. devlet faizi de serbest bırakıyor, güvence veriyor, din yasaklıyor. nasıl olacak?

Geri