Neler Yeni

Forum Kirliliği ve Kitle Kaybı

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Çok anlatılacak bir şey yok aslında. Zamanında bir kere ben de olan bir konudan açmıştım ve hemen bana olduğu bildirildi. Bu gibi durumlarda reaksiyon verebiliyoruz ama son zamanlarda cidden FORUM KURALLARI bile okunmamaya başladı. Bunu diyorum çünkü okuyan biri benzer konuyu tekrar açmaz ya da ne bileyim 'Coinler Haram mı?' gibi sorular sormaz. Umarım yakın zamanda düzelir çünkü gittikçe kötüye gidiyor. Zamanımı ayırıp, fikirlerimi ne forum gelişsin diye belirtiyorum. Umarım cevap yerine gidiyordur yoksa gerçekten yardımcı olmak ve yardım etmek isteyen kitle bıkacak..
DipNot: Bu tarz şeyler Konu-Dışı olarak kesinlikle kabulüm.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Çok anlatılacak bir şey yok aslında. Zamanında bir kere ben de olan bir konudan açmıştım ve hemen bana olduğu bildirildi. Bu gibi durumlarda reaksiyon verebiliyoruz ama son zamanlarda cidden FORUM KURALLARI bile okunmamaya başladı. Bunu diyorum çünkü okuyan biri benzer konuyu tekrar açmaz ya da ne bileyim 'Coinler Haram mı?' gibi sorular sormaz. Umarım yakın zamanda düzelir çünkü gittikçe kötüye gidiyor. Zamanımı ayırıp, fikirlerimi ne forum gelişsin diye belirtiyorum. Umarım cevap yerine gidiyordur yoksa gerçekten yardımcı olmak ve yardım etmek isteyen kitle bıkacak..
İsteyen kitle kim o.O2

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Sürekli konu dışı diye saçma konu açanlara kızıyorum ama konu dışına açan arkadaşlar zaten sorusu olan arkaraşları engellemiyor çünkü sorusu olan arkadaşlar konu dışı bölümüne açmıyor.

JackieTR

80+ Bronze
Benim açtığım konular var. Şahsen daha cevaplanmamış konular en azından yorum yapılmamış konuları silme özelliği getirilse en azından kendi çöplerimi temizleye bilirim : )

Top Bottom