Forum Kirliliği ve Kitle Kaybı

StrongesT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
293
Çok anlatılacak bir şey yok aslında. Zamanında bir kere ben de olan bir konudan açmıştım ve hemen bana olduğu bildirildi. Bu gibi durumlarda reaksiyon verebiliyoruz ama son zamanlarda cidden FORUM KURALLARI bile okunmamaya başladı. Bunu diyorum çünkü okuyan biri benzer konuyu tekrar açmaz ya da ne bileyim 'Coinler Haram mı?' gibi sorular sormaz. Umarım yakın zamanda düzelir çünkü gittikçe kötüye gidiyor. Zamanımı ayırıp, fikirlerimi ne forum gelişsin diye belirtiyorum. Umarım cevap yerine gidiyordur yoksa gerçekten yardımcı olmak ve yardım etmek isteyen kitle bıkacak..
DipNot: Bu tarz şeyler Konu-Dışı olarak kesinlikle kabulüm.

Çok anlatılacak bir şey yok aslında. Zamanında bir kere ben de olan bir konudan açmıştım ve hemen bana olduğu bildirildi. Bu gibi durumlarda reaksiyon verebiliyoruz ama son zamanlarda cidden FORUM KURALLARI bile okunmamaya başladı. Bunu diyorum çünkü okuyan biri benzer konuyu tekrar açmaz ya da ne bileyim 'Coinler Haram mı?' gibi sorular sormaz. Umarım yakın zamanda düzelir çünkü gittikçe kötüye gidiyor. Zamanımı ayırıp, fikirlerimi ne forum gelişsin diye belirtiyorum. Umarım cevap yerine gidiyordur yoksa gerçekten yardımcı olmak ve yardım etmek isteyen kitle bıkacak..
İsteyen kitle kim o.O2

Sürekli konu dışı diye saçma konu açanlara kızıyorum ama konu dışına açan arkadaşlar zaten sorusu olan arkaraşları engellemiyor çünkü sorusu olan arkadaşlar konu dışı bölümüne açmıyor.

Benim açtığım konular var. Şahsen daha cevaplanmamış konular en azından yorum yapılmamış konuları silme özelliği getirilse en azından kendi çöplerimi temizleye bilirim : )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,860
Üyeler
185,181
Son üye
onuruysall
Geri