Neler Yeni

Forum Kirliliği ve Kitle Kaybı

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,233
İsim
Taha Efe
islam 4 taneye kadar olur diyor, devlet olmaz diyor nasıl olacak? din dindir, devlet devlettir. devlet güvence verdi diye helal, haram olmaz. devlet faizi de serbest bırakıyor, güvence veriyor, din yasaklıyor. nasıl olacak?
Dinle alakası yok Laik devlette güvence (İsleme alırsa) helal oluyor. Faiz gibi değil bu, Arkasında olması gibi düsünebilirsin, Borsa gibi düsünebilirsin. Her güvence verdi diye helal olacak değil Faiz tabii ki olmaz güvence verdi diye ama Bitcoinin Kendisi haram değil fıkhen Devlet güvencesi aranıyor ki para Buhar olup ucarsa arkanda güvencen olsun.

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Çok anlatılacak bir şey yok aslında. Zamanında bir kere ben de olan bir konudan açmıştım ve hemen bana olduğu bildirildi. Bu gibi durumlarda reaksiyon verebiliyoruz ama son zamanlarda cidden FORUM KURALLARI bile okunmamaya başladı. Bunu diyorum çünkü okuyan biri benzer konuyu tekrar açmaz ya da ne bileyim 'Coinler Haram mı?' gibi sorular sormaz. Umarım yakın zamanda düzelir çünkü gittikçe kötüye gidiyor. Zamanımı ayırıp, fikirlerimi ne forum gelişsin diye belirtiyorum. Umarım cevap yerine gidiyordur yoksa gerçekten yardımcı olmak ve yardım etmek isteyen kitle bıkacak..
DipNot: Bu tarz şeyler Konu-Dışı olarak kesinlikle kabulüm.
Evet kesinlikle katılıyorum bahsedilen kitle halen dalga geçme çabasında. 😟

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR

samet4747

80+ Platinum
Yahu bilimsel olmayan bir konunun açılıp, doğruluğunun olmamasının, foruma nasıl katkısı olabilir. Aynı konuyu, evirip çevirip değiştirenler mi dersen, gereksiz konuyu Konu-Dılı açmayanlar mı dersin...Neyse demek istediğimi anlamayacaksın boşver.
Yararlı diyorum!

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
zibilyon tane açılmasına rağmen hala açılmaya devam ediyor

HoYeon Jung

80+ Gold
Hocam haklısınız ancak boşuna bekçilik yapmaya gerek yok çünkü moderatörler pek fazla ilgilenmiyor bu kural ile. Ayrıca bu fiyattan ve bugün açılmadıysa konu (aynı konular açıldı demişsiniz, zamanlarını bilmiyorum.) arkadaşın açması bence normal çünkü dün ile bugün arasında fiyat farkı olabilir veya başka bir model indirime girebilir. Ancak bugün açıldıysa çok fazla konu, haklısınız.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Konuda ne gibi bir problem var?
Zibilyon konunun hepsini aynı üye mi açmış?

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Hocam haklısınız ancak boşuna bekçilik yapmaya gerek yok çünkü moderatörler pek fazla ilgilenmiyor bu kural ile. Ayrıca bu fiyattan ve bugün açılmadıysa konu (aynı konular açıldı demişsiniz, zamanlarını bilmiyorum.) arkadaşın açması bence normal çünkü dün ile bugün arasında fiyat farkı olabilir veya başka bir model indirime girebilir. Ancak bugün açıldıysa çok fazla konu, haklısınız.
Isı sorununu sormuş :) konuyu araştırmadığı o kadar belli ki...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuda ne gibi bir problem var?
Zibilyon konunun hepsini aynı üye mi açmış?
.

Aware

80+ Silver
Uğraşmayın konu kilitlenmesin boşuna.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Isı sorununu sormuş :) konuyu araştırmadığı o kadar belli ki...
Mesaj otomatik birleştirildi:

.
Adam konu açarken geçmiş konulara bakmak zorunda değil. Aynı üye aynı konuyu arka arkaya açarsa sıkıntı fakat öbür türlü sorun değil.

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Adam konu açarken geçmiş konulara bakmak zorunda değil. Aynı üye aynı konuyu arka arkaya açarsa sıkıntı fakat öbür türlü sorun değil.
O zaman neden 'Bu konu daha önceden açılmış olabilir!' uyarısı veriliyor. Açıklar mısın güzel kardeşim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,161
Üyeler
159,457
Son üye
kaluscusan
Top Bottom