CemSultan01
80+ Bronze
Arkadaşlar okulum için bir forum yapmak istiyorum. İşte hikaye yeri itiraf yeri chat yeri fln olucak. Bunu hangi programlama diliyle yapmak daha uygun?
Kendim yapicam vakit bol. Sadece hangi dil olduğunu söyle.Kendin tek tek yazacaksan çok uzun sürer, XenForo kullanabilirsin.
XenForo veya alternatif temaları özelleştirmek çok daha kolay olacaktır. Sıfırdan yazmak çok mantıklı olmaz.Arkadaşlar okulum için bir forum yapmak istiyorum. İşte hikaye yeri itiraf yeri chat yeri fln olucak. Bunu hangi programlama diliyle yapmak daha uygun?
HTML, CSS, JavaScript ile yapılabilir.Kendim yapicam vakit bol. Sadece hangi dil olduğunu söyle.
Website yazılan her dille yazılır sanırım bir sınır olduğunu sanmıyorum. XenForo gibi bilinen temalar hangi dille yazılmışsa o dillere ağırlık verebilirsin.Kendim yapicam vakit bol. Sadece hangi dil olduğunu söyle.
Php olmaz mı internetten herkes php diyor da o yüzden.HTML, CSS, JavaScript ile yapılabilir.
Xenfore çok klâsik nerdeyse çoğu forum öyle ben daha değişik olmasını istiyorum. Hep aynı temeller üstünde olması bana ne biliyom sıkıcı geliyorWebsite yazılan her dille yazılır sanırım bir sınır olduğunu sanmıyorum. XenForo gibi bilinen temalar hangi dille yazılmışsa o dillere ağırlık verebilirsin.
Tek hazır tema XenForo değil birsürü alternatifi var.Php olmaz mı internetten herkes php diyor da o yüzden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Xenfore çok klâsik nerdeyse çoğu forum öyle ben daha değişik olmasını istiyorum. Hep aynı temeller üstünde olması bana ne biliyom sıkıcı geliyor
Olur. Web Programlamayı pek bilmiyorum. Fakat XenForo kullanmak çok daha mantıklı.Php olmaz mı internetten herkes php diyor da o yüzden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olur. Web Programlamayı pek bilmiyorum. Fakat XenForo kullanmak çok daha mantıklı.
bide xenfore paralı glbTek hazır tema XenForo değil birsürü alternatifi var.
Evet. Hudzell abLise forumu olacak galiba