CemSultan01
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
4ü birlikte mi?HTML CSS JS Django olabilir.
4ü birlikte mi?HTML CSS JS Django olabilir.
Forum sitesi için veritabanı dili öğrenmen gerek. (Kayıt işlemleri için)4ü birlikte mi?
Ben olsam HTML CSS JS ve node.js öğrenirdim.Forum sitesi için veritabanı dili öğrenmen gerek. (Kayıt işlemleri için)
Bunun için JS + JS nin bir framework'ünü öğrenmen gerek veya python + django.
Evet node.js Baha popüler ya o zaman ilk js sonrada node.js ogrenicem. Html-css biliyorum. Html ileri düzey gibimsj falanimsi. CSS orta seviyemsi. -si ekini sevdiğimi söylemiş mıydım?Forum sitesi için veritabanı dili öğrenmen gerek. (Kayıt işlemleri için)
Bunun için JS + JS nin bir framework'ünü öğrenmen gerek veya python + django.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben olsam HTML CSS JS ve node.js öğrenirdim.
Ya js destekli olan varsa olur hangisi ?Hazır scriptler kullanmanı öneririm. Kendiniz 0'dan forum scripti yazamazsınız kısa bir süre içerisinde. Hazır Scriptlere örnek vermek gerekirse;
MyBB
Xenforo
Simple Forum
phpBB
Spesifik olarak sadece JS kullanarak bir forum script yazmayı kimse tercih etmez ancak JS'i her scriptte kullanabilirsiniz.Ya js destekli olan varsa olur hangisi ?
Evet daha çok php kullanılıyor. Peki bu forum açma işi yani hazır scriptlerle paralı mı?Spesifik olarak sadece JS kullanarak bir forum script yazmayı kimse tercih etmez ancak JS'i her scriptte kullanabilirsiniz.
CSS de ilerlemen lazım bence. Birkaç css frameworkü öğrensen fena olmaz. CSS Frontend e çok önemli.Evet node.js Baha popüler ya o zaman ilk js sonrada node.js ogrenicem. Html-css biliyorum. Html ileri düzey gibimsj falanimsi. CSS orta seviyemsi. -si ekini sevdiğimi söylemiş mıydım?
Paralı olan scriptler var Xenforo gibi, ücretsiz olan scriptler var MyBB gibi.Evet daha çok php kullanılıyor. Peki bu forum açma işi yani hazır scriptlerle paralı mı?