Neler Yeni

Forum Üyeleri Neden bu kadar garip !?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

TİTAN.

80+ Platinum
Yani anlamak istemesse uyarı alır saçma olur çünkü kurallarda var yanlis bilgi vermek yasak diye bununda bir cezasi olacak illaki
Kanka bunu biliyorum ama raporlamadan önce cevap yazana yanlış yaptın derseniz oda yazdığı cevabı değiştirir

Maykıl

80+ Silver
Kanka bunu biliyorum ama raporlamadan önce cevap yazana yanlış yaptın derseniz oda yazdığı cevabı değiştirir
Adminler eski cevabı gorebiliyor kuralları okudun/okumadın kabul etmiş oldun oyuzden uyarı yı aldın 24 e kadar sorun yok diye hatırlıyorum

TİTAN.

80+ Platinum
Adminler eski cevabı gorebiliyor kuralları okudun/okumadın kabul etmiş oldun oyuzden uyarı yı aldın 24 e kadar sorun yok diye hatırlıyorum
Kanka cevabı değiştirmeme zaman kalmadı ki raporlamışlar bende uyarı yedim önce bana söyle yanlış yazdın diye ama yok direk rapor değiştirmeye fırsatım bile olmadı

Maykıl

80+ Silver
Kanka cevabı değiştirmeme zaman kalmadı ki raporlamışlar bende uyarı yedim önce bana söyle yanlış yazdın diye ama yok direk rapor değiştirmeye fırsatım bile olmadı
Uyarıyı neden bukadar taktınki seni raporlamasalar bile adminler loglardan vs gorurler zaten ayrıca seni raporlayatan kişinin dogrusunu yazmasına gerek yok
+ (Renkli kağıtla gitmen lazım)
+2:siyah beyaz ile girebilirsin
-: hayır dostum siyah beyazda oluyor
+:Bilmiyordum cevabı degistireyim

Yani moderatorler boyle goruyor tam boyle olmasada gorebiliyorlar cevabı değiştirmenin bir yararı olmaz

TİTAN.

80+ Platinum
Uyarıyı neden bukadar taktınki seni raporlamasalar bile adminler loglardan vs gorurler zaten ayrıca seni raporlayatan kişinin dogrusunu yazmasına gerek yok
+ (Renkli kağıtla gitmen lazım)
+2:siyah beyaz ile girebilirsin
-: hayır dostum siyah beyazda oluyor
+:Bilmiyordum cevabı degistireyim

Yani moderatorler boyle goruyor tam boyle olmasada gorebiliyorlar cevabı değiştirmenin bir yararı olmaz
Kanka uyarı puanı haksız yere verilmiş gibi oldu adam cevabı biliyorsa yazsın biliyor yazsın raporlamasını biliyor sonuçta

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bilmiyorsan konulara girip bilgi vermeyeceksin.
Biri konu açsa, hiçbir bilgisi olmayan kişiler sallama yorum yapar. Sonrada başka üyeler onları uyarır, bu hep böyle devam eder. O kişide mesaj sayısını yükseltmeye çalışır. Anlayacağın boş mesajlarla dolar konular.

Adı üstünde uyarı zaten.

TİTAN.

80+ Platinum
Bilmiyorsan konulara girip bilgi vermeyeceksin.
Biri konu açsa, hiçbir bilgisi olmayan kişiler sallama yorum yapar. Sonrada başka üyeler onları uyarır, bu hep böyle devam eder. O kişide mesaj sayısını yükseltmeye çalışır. Anlayacağın boş mesajlarla dolar konular.

Adı üstünde uyarı zaten.
Sallamak değil arkadaşımla sormuştuk yetkiliye renksiz olmaz demişti

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,563
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Mesaj düzenleyip uyarılardan kaçabileceksek neden kural koyalım? Kurallarda bunlar ban sebebi, biz sadece uyarıyla geçiştiriyoruz artık ona bile laf edilir oldu çok garip...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom