Forum Üyeleri Neden bu kadar garip !?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yani anlamak istemesse uyarı alır saçma olur çünkü kurallarda var yanlis bilgi vermek yasak diye bununda bir cezasi olacak illaki
Kanka bunu biliyorum ama raporlamadan önce cevap yazana yanlış yaptın derseniz oda yazdığı cevabı değiştirir

Kanka bunu biliyorum ama raporlamadan önce cevap yazana yanlış yaptın derseniz oda yazdığı cevabı değiştirir
Adminler eski cevabı gorebiliyor kuralları okudun/okumadın kabul etmiş oldun oyuzden uyarı yı aldın 24 e kadar sorun yok diye hatırlıyorum

Adminler eski cevabı gorebiliyor kuralları okudun/okumadın kabul etmiş oldun oyuzden uyarı yı aldın 24 e kadar sorun yok diye hatırlıyorum
Kanka cevabı değiştirmeme zaman kalmadı ki raporlamışlar bende uyarı yedim önce bana söyle yanlış yazdın diye ama yok direk rapor değiştirmeye fırsatım bile olmadı

Kanka cevabı değiştirmeme zaman kalmadı ki raporlamışlar bende uyarı yedim önce bana söyle yanlış yazdın diye ama yok direk rapor değiştirmeye fırsatım bile olmadı
Uyarıyı neden bukadar taktınki seni raporlamasalar bile adminler loglardan vs gorurler zaten ayrıca seni raporlayatan kişinin dogrusunu yazmasına gerek yok
+ (Renkli kağıtla gitmen lazım)
+2:siyah beyaz ile girebilirsin
-: hayır dostum siyah beyazda oluyor
+:Bilmiyordum cevabı degistireyim

Yani moderatorler boyle goruyor tam boyle olmasada gorebiliyorlar cevabı değiştirmenin bir yararı olmaz

Uyarıyı neden bukadar taktınki seni raporlamasalar bile adminler loglardan vs gorurler zaten ayrıca seni raporlayatan kişinin dogrusunu yazmasına gerek yok
+ (Renkli kağıtla gitmen lazım)
+2:siyah beyaz ile girebilirsin
-: hayır dostum siyah beyazda oluyor
+:Bilmiyordum cevabı degistireyim

Yani moderatorler boyle goruyor tam boyle olmasada gorebiliyorlar cevabı değiştirmenin bir yararı olmaz
Kanka uyarı puanı haksız yere verilmiş gibi oldu adam cevabı biliyorsa yazsın biliyor yazsın raporlamasını biliyor sonuçta

Bilmiyorsan konulara girip bilgi vermeyeceksin.
Biri konu açsa, hiçbir bilgisi olmayan kişiler sallama yorum yapar. Sonrada başka üyeler onları uyarır, bu hep böyle devam eder. O kişide mesaj sayısını yükseltmeye çalışır. Anlayacağın boş mesajlarla dolar konular.

Adı üstünde uyarı zaten.

Bilmiyorsan konulara girip bilgi vermeyeceksin.
Biri konu açsa, hiçbir bilgisi olmayan kişiler sallama yorum yapar. Sonrada başka üyeler onları uyarır, bu hep böyle devam eder. O kişide mesaj sayısını yükseltmeye çalışır. Anlayacağın boş mesajlarla dolar konular.

Adı üstünde uyarı zaten.
Sallamak değil arkadaşımla sormuştuk yetkiliye renksiz olmaz demişti

Mesaj düzenleyip uyarılardan kaçabileceksek neden kural koyalım? Kurallarda bunlar ban sebebi, biz sadece uyarıyla geçiştiriyoruz artık ona bile laf edilir oldu çok garip...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,370
Üyeler
185,716
Son üye
Efe8373
Geri