Neler Yeni

Forum Üyeleri Sistem Belirlesin!

Forum üyeleri fikir paylaşımı ile bir Masaüstü PC sistem oluştursun mu?

• Haydi beraber bir sistem seçelim.

Oylar: 49 56.3%
  • Bırakalım ustalar yapsın biz kaparız.

Oylar: 22 25.3%
  • Piyasada pek çok hazır sistem var onlardan alırız.

Oylar: 2 2.3%
  • İlla ki marka olsun logoyu gören hayran olsun.

Oylar: 1 1.1%
  • Sisteme kafa yoramam arkadaşların manzara resimlerine beğeni atacağım.

Oylar: 13 14.9%

• Oy kullanan toplam üye
    87
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Murat HATIPER
Sayın Forum Kullanıcıları! Malumunuz üzere teknoloji konulu forumlarda en çok karşılaşılan sorulardan biri sürekli sistem hazırlayan, inceleme yapan ve fırsatlar sunan kişinin yeni bir içeriği ne zaman ne hakkında ne kadar büyük kazanımlarla sunacağı ile ilgilidir. E madem forum ortamı etkileşime açıktır, sosyalleştirir, bilgilendirir, paylaşır, fikir üretir neden sadece bir kişi fikir üretir? Niyetim kesinlikle kurucu ve yöneticilerin yaptığı işi küçümsemek değil aksine madem biz bir aile olduk üyeler arasında etkileşim kaçınılmaz olduğundan bakalım biz ne üretebileceğiz bunu görmeye hazır mıyız? İçerik üreticimiz de fikirlerin fizibilitesi konusunda derin bilgilerini ekler ve iş birliği yapan firmaları da dahil ederse DONANIM ARŞİVİ FORUM SİSTEM neden olmasın? Var mısınız? Lütfen görüşlerinizi yazın. Böyle bir sistemin oluşmasına katkı sağlamak istiyorsanız her ne olursa olsun fikrinizi yazın.

09/05/2022 23:00 Yaklaşık 23 saat sonrası ilk değerlendirme anket sonuçları, fikir beyanları ve beğeniler ışığında yapılan naçizane amatör değerlendirmem.
1) Genel eğilimin fikrime sıcak baktığı,
2) Forum üyelerinin hazır sistemlere ve marka bağımlılığına mesafeli durarak sistem toplamaya yönelik olarak harekete geçirilmeyi bekleyen bir enerji taşıdıkları yönündedir.
Lütfen düşünmeye ve üretmeye devam.
* Not: Fikir beyan etmeden yapılan eleştiriler sadece sizin bol bol eleştirdiğinizi gösterir. Ama yerinde yapılan ve mantıklı çözüm içeren bir eleştiri sadece saygı duyulası bir erdemdir. )

Son düzenleme:

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Sayın Forum Kullanıcıları! Malumunuz üzere teknoloji konulu forumlarda en çok karşılaşılan sorulardan biri sürekli sistem hazırlayan, inceleme yapan ve fırsatlar sunan kişinin yeni bir içeriği ne zaman ne hakkında ne kadar büyük kazanımlarla sunacağı ile ilgilidir. E madem forum ortamı etkileşime açıktır, sosyalleştirir, bilgilendirir, paylaşır, fikir üretir neden sadece bir kişi fikir üretir? Niyetim kesinlikle kurucu ve yöneticilerin yaptığı işi küçümsemek değil aksine madem biz bir aile olduk üyeler arasında etkileşim kaçınılmaz olduğundan bakalım biz ne üretebileceğiz bunu görmeye hazır mıyız? İçerik üreticimiz de fikirlerin fizibilitesi konusunda derin bilgilerini ekler ve iş birliği yapan firmaları da dahil ederse DONANIM ARŞİVİ FORUM SİSTEM neden olmasın? Var mısınız? Lütfen görüşlerinizi yazın. Böyle bir sistemin oluşmasına katkı sağlamak istiyorsanız her ne olursa olsun fikrinizi yazın.
@Abdullah Hacıgül Donanım Arşivi Forum Sistem diye bir şey mükkemmel olurdu

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
rtx 3060ti veya rx 6600 xt
amd ryzen 5 5600xveya intel i5 11 nesil veya 12.nesil
gskıll 8x2=3200 mhz
600+50 psu
güzel bi anakart
500 gb corsair ssd
1tb samsung hdd
bu fiyatta 13 k bandında çıkarsa efso olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Murat HATIPER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bırakalım ustalar yapsın, biz kaparız 😎
Nereye kapiyon site iki dk de falla foş oluyor
  • "Bırakalım ustalar yapsın biz kapacağımızı umarız." olarak güncellerdim ama teknik olarak mümkün değil. Yerinde eleştiri için teşekkür ederim. Bir sonraki ankete kısmet artık.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,090
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
  • "Bırakalım ustalar yapsın biz kapacağımızı umarız." olarak güncellerdim ama teknik olarak mümkün değil. Yerinde eleştiri için teşekkür ederim. Bir sonraki ankete kısmet artık.
Aslında kapan kapıyor, kapamayan ağlıyor Abdullah abiye kin kusuyor onu da anlamıyorum.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,090
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
kardeşim bir şeyde çoğunluk aynı şeyi düşünüyorsa orda sorun var demektir. ve bu sürekli tekrarlanıyor ise :)
Çoğunluk alamadığı için aynı düşünüyor olabilir mi? Bence mümkün. Gönül isterdi ki 10 bin stok olsun. Herkes rahat rahat alabilsin. Ancak öyle bir dünya yok. Şanslı olan alabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Murat HATIPER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında kapan kapıyor, kapamayan ağlıyor Abdullah abiye kin kusuyor onu da anlamıyorum.
Bana sürekli bulut çizdi
Uçmayı anlattı
Kuşları gösterdi
Kalem aldı gökyüzü çizeyim diye...

Bedava bilet vermedi diye küstüm.
İçimdeki gökyüzü sevgisine yazık olmaz mı?
Ya da elimde kalan kalem izlerine.

:giggle: Neyse nokta. Gece gece kafa açmayayım.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,090
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Beğeni atın

b0fcec737bd4520d426e6749b2bdcdf1.jpg

Son düzenleme:

Surgevein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mete Zeybekoğlu
Bırakalım ustalar yapsın, biz kaparız 😎
Nereye kapiyon site iki dk de falla foş oluyor
Haykırdım smdödösmmdösösm
Mesaj otomatik birleştirildi:

EKRAN KARTI : Gigabyte GeForce rt 3060ti vision oc 8gb - GIGABYTE GeForce RTX 3060 VISION OC 12GB
ANA KART :Msı B450M Mortar Titanium
İŞLEMCİ : AMD Ryzen 5 5600
RAM: Corsair Vengeance RGB beyaz 3200 MHz 16gb(8x2)
KASA:NZXT H400 Fanlı Micro ATX Beyaz
PSU:Corsair CX650F RGB White
SATA:Kıoxıa 500gb ssd :D
SOĞUTUCU:İlan Li Gallahad Aıo 240 White

FİYAT : 15K - 17K Tabi sadece hayallerde :D

Son düzenleme:

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim