Neler Yeni

Forum üyelerine Özel sistem

CalyL0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Oğuzhan
Ben kayıt olalı 3 ay olmuştur son zamanlarda aktifliğim bir tık düştü konuları okuyorum ama msj yazmıyorum.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
6000 mesajın 3000 kadarı PSU kötü kasa kötü gibi yorumlarla oluşan kullanıcılar, özel değilsiniz brom.

Herhangi bir topluluğa ait hissetmenizi ve bunu sizi güçlü kılmasını anlayabilirim ama bunun üzerinden diğerlerine haddini bil sen yenisin falan komik yanı baya
Aynen senin de bilip bilmeden atip tutman da bunun komik bir yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Kaya
Aynen senin de bilip bilmeden atip tutman da bunun komik bir yani.
ya bilip bilmeden ne demek allah aşkına ? orada ben direk şahıs üzerine bir şey mi söylüyorumda kanıtla gibi saçma sapan şeyler söylüyorsunuz ne kadar komiksiniz :D sınıfa yeni katılan çocuğu dışlarmış gibi foruma yeni katılanları dışlamak ne demek, kimsiniz yani onu anlamadım had meselesinden bahsedilebiliyor ? :D çook komik çook

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
6000 mesajın 3000 kadarı PSU kötü kasa kötü gibi yorumlarla oluşan kullanıcılar, özel değilsiniz brom.
6000 mesajın 3000 kadarı PSU kötü gibi yorumlardan oluşmuyor emin olabilirsin. Yargısız infaz yapman yanlış.

Ve kimse özel olduğumuzu söylemedi. Size Abdullah abinin sözünü olduğu gibi aktardım.
"Donanım Arşivi "GERÇEK" Forum Üyelerine Özel Sistem Geliyor!"​

En İyi Cevap
7
ya bilip bilmeden ne demek allah aşkına ? orada ben direk şahıs üzerine bir şey mi söylüyorumda kanıtla gibi saçma sapan şeyler söylüyorsunuz ne kadar komiksiniz :D sınıfa yeni katılan çocuğu dışlarmış gibi foruma yeni katılanları dışlamak ne demek, kimsiniz yani onu anlamadım had meselesinden bahsedilebiliyor ? :D çook komik çook
Güldürme beceriniz baya iyi gülüp geçiyorum. İyi forumlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Kaya
Güldürme beceriniz baya iyi gülüp geçiyorum. İyi forumlar.
senin gibiler olduğu sürece ben güldürecek şeyleri her zaman bulurum hiç merak etme :D

hala şahsi olarak üzerine alınan var, okuduğunu anlamayan bir nesil. neyse yine de komik

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
O senin gülünçlüğün olmasın?

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın
Bu konu daha önce de açılmıştı ve yine "Yeni" "Eski" üye ayrımcılığı gibi bir şey söz konusuydu olmasın lütfen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,844
Üyeler
161,511
Son üye
ruxleth