Kesinlikle.Sistem sistem diye konu açip duran, amacı indirimli pc olan kişiler haricinde ki kişiler.
Aynen senin de bilip bilmeden atip tutman da bunun komik bir yani.6000 mesajın 3000 kadarı PSU kötü kasa kötü gibi yorumlarla oluşan kullanıcılar, özel değilsiniz brom.
Herhangi bir topluluğa ait hissetmenizi ve bunu sizi güçlü kılmasını anlayabilirim ama bunun üzerinden diğerlerine haddini bil sen yenisin falan komik yanı baya
Boşver kanka kendiside biliyor zaten haksız olduğunu.Aynen senin de bilip bilmeden atip tutman da bunun komik bir yani.
ya bilip bilmeden ne demek allah aşkına ? orada ben direk şahıs üzerine bir şey mi söylüyorumda kanıtla gibi saçma sapan şeyler söylüyorsunuz ne kadar komiksiniz sınıfa yeni katılan çocuğu dışlarmış gibi foruma yeni katılanları dışlamak ne demek, kimsiniz yani onu anlamadım had meselesinden bahsedilebiliyor ? çook komik çookAynen senin de bilip bilmeden atip tutman da bunun komik bir yani.
6000 mesajın 3000 kadarı PSU kötü gibi yorumlardan oluşmuyor emin olabilirsin. Yargısız infaz yapman yanlış.6000 mesajın 3000 kadarı PSU kötü kasa kötü gibi yorumlarla oluşan kullanıcılar, özel değilsiniz brom.
Güldürme beceriniz baya iyi gülüp geçiyorum. İyi forumlar.ya bilip bilmeden ne demek allah aşkına ? orada ben direk şahıs üzerine bir şey mi söylüyorumda kanıtla gibi saçma sapan şeyler söylüyorsunuz ne kadar komiksiniz sınıfa yeni katılan çocuğu dışlarmış gibi foruma yeni katılanları dışlamak ne demek, kimsiniz yani onu anlamadım had meselesinden bahsedilebiliyor ? çook komik çook
senin gibiler olduğu sürece ben güldürecek şeyleri her zaman bulurum hiç merak etmeGüldürme beceriniz baya iyi gülüp geçiyorum. İyi forumlar.
O senin gülünçlüğün olmasın?ya bilip bilmeden ne demek allah aşkına ? orada ben direk şahıs üzerine bir şey mi söylüyorumda kanıtla gibi saçma sapan şeyler söylüyorsunuz ne kadar komiksiniz sınıfa yeni katılan çocuğu dışlarmış gibi foruma yeni katılanları dışlamak ne demek, kimsiniz yani onu anlamadım had meselesinden bahsedilebiliyor ? çook komik çook
Laflarınıza dikkat edin lütfen.senin gibiler olduğu sürece
Harbi.O senin gülünçlüğün olmasın?
Maalesef yine yapılıyor.Bu konu daha önce de açılmıştı ve yine "Yeni" "Eski" üye ayrımcılığı gibi bir şey söz konusuydu olmasın lütfen