Windows 11 aşığıyım
80+ Gold
- Katılım
- 25 Haziran 2020
- Mesajlar
- 7,849
- En İyi Cevap
- 7
Kanıtla!?6000 mesajın 3000 kadarı PSU kötü kasa kötü gibi yorumlarla oluşan kullanıcılar,
Kanıtla!?6000 mesajın 3000 kadarı PSU kötü kasa kötü gibi yorumlarla oluşan kullanıcılar,
Allah daha iyiliğini versin şükür. Alman gerekeni aldın diye düşünüyorum, uzatmanın lüzumu yok bence, birkaç arkadaş verilmesi gereken cevabı vermiş.Ben de çalışan birisiyim. Her ikisine de zaman ayırabiliyorum şükür.
Ki yeni değilim sadece çok fazla giremiyorum senden önce geldim forumaHaddini aşma istersen.
kısacası burada yenisin eğer buralarda vakit geçirirsen ileride belki sende katılırsın o ''özele''
Özel olduğumuzu iddia eden yok. Boş boş triplere giren sizsiniz.1000 mesaj atınca çok özel olmuyorsunuz arkadaşlar girdiğiniz triplere bakın ahahahha
"Forumdaki muhteşem bilgi kirliliğine"Ben hali hazırda 1660 super 'Png' destekli sistemi satın almış ve ondan sonra bilgi paylaşımı amacıyla foruma üye olmuş biriyim. Forumdaki muhteşem bilgi kirliliğine de hayranlıkla bakan bir üyeyim. 6561 mesaj atacak kadar vaktim yok çünkü günün 12 saati çalışıyorum.
Yapma ya sen ne kadar akıllısın öyle? hesap açıp gitmiş olabilir mi mesela?yenisin diyorsun ama arkadaş 23 martta katılmış senden önce yani
Kanıtla!?
Kanıtlayamadığın için forumdakilere iftira atmanın anlamı yok. Ve hakkında yok.bahsettiğim şey bu işte özel sanma durumu. kimsin ki sen sana bişey kanıtlama ihtiyacı duyayım?
gereksiz ve boş yorum yapıyorsun, yapmaKanıtlayamadığın için forumdakilere iftira atmanın anlamı yok.
Bak mesela su an ben sizin gibi bilgi kirliliğini asla yapmayan üyelere laf yetiştirmek için forumu kirletiyorum. Profilime gir son mesajlarıma bak Flexy Silver hakkındaki başlığa gir, alan almayan herkesin yorum yaptığını görürsün. Alan birisi olarak yorum yapmışım hala aksine yorum geliyor. Merak etmeyin siz çok özelsiniz. Güzelsiniz. Heyecanlısınız. Seviyoruz sizleri..."Forumdaki muhteşem bilgi kirliliğine"
Haklısın senin gibiler bilgi kirliliği yapıyor,
Bizim gibi bilgiler üyeler hiçbir zaman bilgi kirliliği yapmaz.
peki hesap açmış yorum atmamış olabilir mi zeki arkadaş?Yapma ya sen ne kadar akıllısın öyle? hesap açıp gitmiş olabilir mi mesela?
Boş yorum yapan sensin forumda ki üyelere boş boş iftira atanda sensin kanıtla dediğimizde de kanıtlayamadığın için bahane üreten de sensin. Şimdi burda benmi boş konuşuyorum? Baya komik.gereksiz ve boş yorum yapıyorsun, yapma