Windows 11 aşığıyım
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Lütfen sözlerinize dikkat edin.Herşeyi biliyon onu mu bilmiyorsun
Lütfen sözlerinize dikkat edin.Herşeyi biliyon onu mu bilmiyorsun
İlk defa duyuyorum da bakalım eğer öyleyse öğreniriz nasıl olsa.İnstagramda açıklama yapılmıştı yada konuda açılmış olabilir
Bence katılım tarihi daha net olur yoksa kupon zamanı olduğu gibi bu seferde forum mesaj kasma konuları olurSizler sistem için gelen yeni üyelersiniz.
"Gerçek" üyeler sistemden önce de burada olan ve belli mesaj sayısına ulaşan kişiler.
Ben mi sordum soruyu? Daha üye isimlerine bakmıyorsun.Haddini aşan sensin soru soruyoruz ben kahin miyim Dion bilmiyorsan biilmiyorumm de
Bronz veya Silver rütbesine ulaşmış üyeler de olabilir.Bence katılım tarihi daha net olur yoksa kupon zamanı olduğu gibi mesaj kasma konuları olur
Ben hali hazırda 1660 super 'Png' destekli sistemi satın almış ve ondan sonra bilgi paylaşımı amacıyla foruma üye olmuş biriyim. Forumdaki muhteşem bilgi kirliliğine de hayranlıkla bakan bir üyeyim. 6561 mesaj atacak kadar vaktim yok çünkü günün 12 saati çalışıyorum.Sizler sistem için gelen yeni üyelersiniz.
"Gerçek" üyeler sistemden önce de burada olan ve belli mesaj sayısına ulaşan kişiler.
Zaten YouTube'da takip edenlere değil forumda aktif olanlara verilecek.Şimdi biz yıllardır donanım arşivi takip edip ondan bir sürü bilgiler aldık ama forum uyeligimiz yok foruma üye olmadan takip ediyorsak bu nasıl olacak
Ben de çalışan birisiyim. Her ikisine de zaman ayırabiliyorum şükür.Ben hali hazırda 1660 super 'Png' destekli sistemi satın almış ve ondan sonra bilgi paylaşımı amacıyla foruma üye olmuş biriyim. Forumdaki muhteşem bilgi kirliliğine de hayranlıkla bakan bir üyeyim. 6561 mesaj atacak kadar vaktim yok çünkü günün 12 saati çalışıyorum.
yenisin diyorsun ama arkadaş 23 martta katılmış senden önce yaniHaddini aşma istersen.
kısacası burada yenisin eğer buralarda vakit geçirirsen ileride belki sende katılırsın o ''özele''