Neler Yeni

Forum üyelerine Özel sistem

Memir41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Emir Akdeniz
Şimdi biz yıllardır donanım arşivi takip edip ondan bir sürü bilgiler aldık ama forum uyeligimiz yok foruma üye olmadan takip ediyorsak bu nasıl olacak

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Sizler sistem için gelen yeni üyelersiniz.
"Gerçek" üyeler sistemden önce de burada olan ve belli mesaj sayısına ulaşan kişiler.
Ben hali hazırda 1660 super 'Png' destekli sistemi satın almış ve ondan sonra bilgi paylaşımı amacıyla foruma üye olmuş biriyim. Forumdaki muhteşem bilgi kirliliğine de hayranlıkla bakan bir üyeyim. 6561 mesaj atacak kadar vaktim yok çünkü günün 12 saati çalışıyorum.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Ben hali hazırda 1660 super 'Png' destekli sistemi satın almış ve ondan sonra bilgi paylaşımı amacıyla foruma üye olmuş biriyim. Forumdaki muhteşem bilgi kirliliğine de hayranlıkla bakan bir üyeyim. 6561 mesaj atacak kadar vaktim yok çünkü günün 12 saati çalışıyorum.
Ben de çalışan birisiyim. Her ikisine de zaman ayırabiliyorum şükür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Kaya
6000 mesajın 3000 kadarı PSU kötü kasa kötü gibi yorumlarla oluşan kullanıcılar, özel değilsiniz brom.

Herhangi bir topluluğa ait hissetmenizi ve bunu sizi güçlü kılmasını anlayabilirim ama bunun üzerinden diğerlerine haddini bil sen yenisin falan komik yanı baya

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Haddini aşma istersen.

kısacası burada yenisin eğer buralarda vakit geçirirsen ileride belki sende katılırsın o ''özele''
yenisin diyorsun ama arkadaş 23 martta katılmış senden önce yani

Top Bottom