The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Usta deme öyle bu tipler olmasa nasıl eğleneceğiz?Güldürme beceriniz baya iyi gülüp geçiyorum. İyi forumlar.
Usta deme öyle bu tipler olmasa nasıl eğleneceğiz?Güldürme beceriniz baya iyi gülüp geçiyorum. İyi forumlar.
Doğru onu akıl edemedim :dUsta deme öyle bu tipler olmasa nasıl eğleneceğiz?
Ha-ha, hala diğerinden daha iyi bir laf sokma çabası. Adama bilmeden atıp tutma diyorum hala laf sokma çabasındaseviyende cevap vereyim
Alıntıyı görüntüle
Boşver kendi halinde eğleniyor sadeceHa-ha, hala diğerinden daha iyi bir laf sokma çabası. Adama bilmeden atıp tutma diyorum hala laf sokma çabasında
Benim engelli listemde senin gibi bir sürü üye var. Hadi onların yanina. Hadi.
Gülmeye ihtiyacım vardı teşekkür ederim kanka.Alıntıyı görüntüle
Birisi gerçek üye mi dedi aç benim yolu
Bence alır diye düşünüyorum.Acaba 5 uyarılı bronzlar alabilecek mi?
Önemli değil ama "Gerçek" üye bile olsam o sistemi alamayacağım sanırım umarım cidden ihtiyacı olan insanlara yardım eden birisi alırGülmeye ihtiyacım vardı teşekkür ederim kanka.
bende alamam çunkü para...Önemli değil ama "Gerçek" üye bile olsam o sistemi alamayacağım sanırım umarım cidden ihtiyacı olan insanlara yardım eden birisi alır
Bende bilerek katılmayacağım çünkü sistemimi daha yeni topladım ihtiyacım yok. Umarım ihtiyacı olan gerçek bir üyeye çıkar.Önemli değil ama "Gerçek" üye bile olsam o sistemi alamayacağım sanırım umarım cidden ihtiyacı olan insanlara yardım eden birisi alır
İnsanlar soruyor ki o 3000 mesaj yazılabiliyor. Burada kızman gereken aynı konunun sürekli açılması. Özel olup olmaması seni ilgilendiren bir durum değil, forumu canlı tutmuş insanlara yardım etmiş.6000 mesajın 3000 kadarı PSU kötü kasa kötü gibi yorumlarla oluşan kullanıcılar, özel değilsiniz brom.
Herhangi bir topluluğa ait hissetmenizi ve bunu sizi güçlü kılmasını anlayabilirim ama bunun üzerinden diğerlerine haddini bil sen yenisin falan komik yanı baya