Venom35
80+ Bronze
Bana 3 4 yazdı ama yani eloları birinin yüksek birinin düşük abdullah abi duyursa aslınd aolurdu ama
Bana 3 4 yazdı ama yani eloları birinin yüksek birinin düşük abdullah abi duyursa aslınd aolurdu ama
eyine olur bence 3 yüksek 2 düşük falan önemli olan eğlenmek zatenmaalesef görmedi bendede bir kaç yüksek elo var 2 düşük elo var
reis yüksek elo düşüklerin içinden geçer ya ben bronzum mesela plat bir arkadaşımla derecesiz attık adam bana fark attı hem de öyle böyle değileyine olur bence 3 yüksek 2 düşük falan önemli olan eğlenmek zaten
turnuva olayı ne oldureis yüksek elo düşüklerin içinden geçer ya ben bronzum mesela plat bir arkadaşımla derecesiz attık adam bana fark attı hem de öyle böyle değil![]()
@Umut BOZKURTKatılım az mesaj yazmıyor çoğu
hocam örnek 1. takım 2 plat 3 bronz1// 2.takım// 2plat 1 demir 2.bronz falanreis yüksek elo düşüklerin içinden geçer ya ben bronzum mesela plat bir arkadaşımla derecesiz attık adam bana fark attı hem de öyle böyle değil![]()
reis şu an 2 takım var daha fazla yok maalesef toplam 4 takım veya 8 takım olsa fena olmazdıhocam örnek 1. takım 2 plat 3 bronz1// 2.takım// 2plat 1 demir 2.bronz falan
hocam benide alın yav aimim iyi dirreis şu an 2 takım var daha fazla yok maalesef toplam 4 takım veya 8 takım olsa fena olmazdı
jett mainhocam benide alın yav aimim iyi dir
ben varımDa forum üyelerince böyle bir toplanıp valorant turnuvası yapalım mı takımları bu forumdan kuralım hem tanış oluruz
2 oyuncu daha geldi 4 takım yaparızreis şu an 2 takım var daha fazla yok maalesef toplam 4 takım veya 8 takım olsa fena olmazdı