snowfoxstache
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,035
biliyorum üstteki biraz abartı olmuş.Olay o değil attığım resme bak
biliyorum üstteki biraz abartı olmuş.Olay o değil attığım resme bak
kankam benim maddi dururum gayet iyi yanlış bir şey söylersem affet ama 150-200 arası veren adam 230 veremez mi biraz dişini sıkıp?O kadar bütçesi olan adam zaten Rampage almaz.
technopat sosyal önyargım yok çünkü kullanmıştım ve önermiyorumburaki olay yönetici gibi bir seviyesinde ki bir insanın direk bir ürüne çöp demesi.
O fiyata ben zaten Logitech, Cougar öneriyorum. O fiyatta da gayet kaliteli mouselar var zaten.kankam benim maddi dururum gayet iyi yanlış bir şey söylersem affet ama 150-200 arası veren adam 230 veremez mi biraz dişini sıkıp?
Amacım karıştırmak değil ama ayıp değil mi?ortalığı karıştırmayalım lütfen.
tamam psu kasa lar önermemekde haklılar ekipman tarafları iyihatta Technopat'dan nefret edenler bile var. ''Adı Technopat olan bir sitenin Türkçe kullanımına bu kadar dikkat etmesi trajikomik. Bir aralar ben de bu forumda takılıyordum fakat birbirinden saçma o kadar fazla kural var ki. Hele moderatörler hiç yazım hatası yapmasa neyse diyeceğim. Ben Türkçe kullanımına çok dikkat eden biriyim, moderatörlerin düzenlediği her 3 konunun 2'sinde yazım hatası var. Daha moderatörler yazım hatası yapıyor, forumdaki tüm üyelerden yazım hatası yapmamaları bekleniyor. ''
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Amacım karıştırmak değil ama ayıp değil mi?