Forum yöneticileri ve marka düşmanlığı

Bu forumda da uyarı yapılıyor fakat yumuşak bir dille...
Kudurmanin alemi yok...

Parası olmayan tabii ki alabilir PSU'su hariç.

Ya birde bunları görünce bizi kötülüyorlar ya ayrı bir olay o da :D

hatta Technopat'dan nefret edenler bile var. ''Adı Technopat olan bir sitenin Türkçe kullanımına bu kadar dikkat etmesi trajikomik. Bir aralar ben de bu forumda takılıyordum fakat birbirinden saçma o kadar fazla kural var ki. Hele moderatörler hiç yazım hatası yapmasa neyse diyeceğim. Ben Türkçe kullanımına çok dikkat eden biriyim, moderatörlerin düzenlediği her 3 konunun 2'sinde yazım hatası var. Daha moderatörler yazım hatası yapıyor, forumdaki tüm üyelerden yazım hatası yapmamaları bekleniyor. ''
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ortalığı karıştırmayalım lütfen.
Amacım karıştırmak değil ama ayıp değil mi?

hatta Technopat'dan nefret edenler bile var. ''Adı Technopat olan bir sitenin Türkçe kullanımına bu kadar dikkat etmesi trajikomik. Bir aralar ben de bu forumda takılıyordum fakat birbirinden saçma o kadar fazla kural var ki. Hele moderatörler hiç yazım hatası yapmasa neyse diyeceğim. Ben Türkçe kullanımına çok dikkat eden biriyim, moderatörlerin düzenlediği her 3 konunun 2'sinde yazım hatası var. Daha moderatörler yazım hatası yapıyor, forumdaki tüm üyelerden yazım hatası yapmamaları bekleniyor. ''
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amacım karıştırmak değil ama ayıp değil mi?
tamam psu kasa lar önermemekde haklılar ekipman tarafları iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,197,394
Üyeler
190,198
Son üye
tejjetkah
Geri