Ariseks
80+ Gold
zaten forumlar ölen facebook gruplarının devamıAlakası yok bence, kulüp tarzı şeyler forum kültürüne aykırı değil.
zaten forumlar ölen facebook gruplarının devamıAlakası yok bence, kulüp tarzı şeyler forum kültürüne aykırı değil.
Facebook yokken forumlar vardı amazaten forumlar ölen facebook gruplarının devamı
mesela valorant kulübü kendi arasında sohbet edebilir mi ? hayır çünkü konu kirliliği olur. sadece valorant konuşulucak yani sistem çok güzel. forumda pekyapacak bir şey yok bence güzel bir şey çıkabilirZaten yokmu ? klüpler var diye biliyorum.
Onay sistemini atlatmak basit. Yazılanlar özel olacağı için kulüp dışında kimse göremez.Benim dediğim kulüp ama senin dediğin ayrı bir şey. Kulüp eklentisi gelirse onlar zaten onay sistemiyle kulüp açıyorlar. Yani dediğin hiçbir şeye izin vermez yöneticiler.
Yöneticiler sizin yazdıklarınızı okusun de mi? Başka işleri yok de mi?onun denetimi için moderatörler ne güne duruyor ? hem özel mesajlarada moderatör ve yöneticiler görebiliyor.
Dediğimi anlamadın ama hocam sen Kulüpler herkese açık olablir yani görebilir herkes. Çok güzel bir eklenti var kulüp üzerine ama pahalı olduğu için getirmiyorlar büyük ihtimalle. Ayrıca sırf kulüpleri denetleyecek bir moderatörde alınabilir.Onay sistemini atlatmak basit. Yazılanlar özel olacağı için kulüp dışında kimse göremez.
mesela bldirim kutusunun yanında grup simgesi olacak meslea ben @Supraa ve @R o s s ve ben arabalar hakkında konuşacaz sohbet edecez zamanla sayımız 8 e fln çıktı ama özelden mesajmak gibi ana sayfada çıkmasın. instagramdaki gibi sadece bizler orda o sohbeti kuralım.Mesela @Kamina bir klüpte diye biliyorum ama senin demek istediğin ne anlamadım, klüpler var.
tam yazmak istediğim şeydi.Dediğimi anlamadın ama hocam sen Kulüpler herkese açık olablir yani görebilir herkes. Çok güzel bir eklenti var kulüp üzerine ama pahalı olduğu için getirmiyorlar büyük ihtimalle. Ayrıca sırf kulüpleri denetleyecek bir moderatörde alınabilir.
Herkese açık olmasına bir şey demiyorum. Zaten de kulüp olayları zayıf olsa da var ama konu sahibi özel konuşma istiyor.Dediğimi anlamadın ama hocam sen Kulüpler herkese açık olablir yani görebilir herkes. Çok güzel bir eklenti var kulüp üzerine ama pahalı olduğu için getirmiyorlar büyük ihtimalle. Ayrıca sırf kulüpleri denetleyecek bir moderatörde alınabilir.
örneğinsupra hakkında grup açıp o grupta aramızda konuşsak güzel olmaz mı ?
Konuşma kısmından birlikte kendi aranızda bir kulüp açabilirsiniz.mesela bldirim kutusunun yanında grup simgesi olacak meslea ben @Supraa ve @R o s s ve ben arabalar hakkında konuşacaz sohbet edecez zamanla sayımız 8 e fln çıktı ama özelden mesajmak gibi ana sayfada çıkmasın. instagramdaki gibi sadece bizler orda o sohbeti kuralım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
tam yazmak istediğim şeydi.
Herkese açık olmasına bir şey demiyorum. Zaten de kulüp olayları zayıf olsa da var ama konu sahibi özel konuşma istiyor.
bu forumdaki kulüplerdeki sistem çok zayıf ve kullanışsız. ben gelin valo atalım desem oca anasayfada görünecek. onun yerine bir bölme açılsın ve ordan üye olduğumuz kulüplerden bildirim gelsin.Konuşma kısmından birlikte kendi aranızda bir kulüp açabilirsiniz.
evet tam onun gibi değil ama isteğim o doğrultuda doğruBiraz donanım haber altyapısı istiyorsun belki ileride olabilir her türlü konunun aktif kaldığı ayrıldığı bir seçenek.
100 tane o tarz sohbet odası açılınca denetim nasıl sağlanacak?bu forumdaki kulüplerdeki sistem çok zayıf ve kullanışsız. ben gelin valo atalım desem oca anasayfada görünecek. onun yerine bir bölme açılsın ve ordan üye olduğumuz kulüplerden bildirim gelsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet tam onun gibi değil ama isteğim o doğrultuda doğru
reis ben profillere bakındım konularada yardım ettim inceleme filanda yapamam. EE sonra ? forumun aktifliğide düştü bari insanlarla sohbet artsın canlı kalsın. hem bunlar içinde moderatör veya genel olarak moderatör tutulabilir100 tane o tarz sohbet odası açılınca denetim nasıl sağlanacak?
Ayrıca millet orada sohbet etmekten forumla ilgilenemezler.