Foruma gruplar gelmeli

Zaten yokmu ? klüpler var diye biliyorum.
mesela valorant kulübü kendi arasında sohbet edebilir mi ? hayır çünkü konu kirliliği olur. sadece valorant konuşulucak yani sistem çok güzel. forumda pekyapacak bir şey yok bence güzel bir şey çıkabilir

Benim dediğim kulüp ama senin dediğin ayrı bir şey. Kulüp eklentisi gelirse onlar zaten onay sistemiyle kulüp açıyorlar. Yani dediğin hiçbir şeye izin vermez yöneticiler.
Onay sistemini atlatmak basit. Yazılanlar özel olacağı için kulüp dışında kimse göremez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onun denetimi için moderatörler ne güne duruyor ? hem özel mesajlarada moderatör ve yöneticiler görebiliyor.
Yöneticiler sizin yazdıklarınızı okusun de mi? Başka işleri yok de mi?

Mesela @Kamina bir klüpte diye biliyorum ama senin demek istediğin ne anlamadım, klüpler var.

Onay sistemini atlatmak basit. Yazılanlar özel olacağı için kulüp dışında kimse göremez.
Dediğimi anlamadın ama hocam sen😁 Kulüpler herkese açık olablir yani görebilir herkes. Çok güzel bir eklenti var kulüp üzerine ama pahalı olduğu için getirmiyorlar büyük ihtimalle. Ayrıca sırf kulüpleri denetleyecek bir moderatörde alınabilir.

Mesela @Kamina bir klüpte diye biliyorum ama senin demek istediğin ne anlamadım, klüpler var.
mesela bldirim kutusunun yanında grup simgesi olacak meslea ben @Supraa ve @R o s s ve ben arabalar hakkında konuşacaz sohbet edecez zamanla sayımız 8 e fln çıktı ama özelden mesajmak gibi ana sayfada çıkmasın. instagramdaki gibi sadece bizler orda o sohbeti kuralım.

Dediğimi anlamadın ama hocam sen😁 Kulüpler herkese açık olablir yani görebilir herkes. Çok güzel bir eklenti var kulüp üzerine ama pahalı olduğu için getirmiyorlar büyük ihtimalle. Ayrıca sırf kulüpleri denetleyecek bir moderatörde alınabilir.
tam yazmak istediğim şeydi.

Herkese açık olmasına bir şey demiyorum. Zaten de kulüp olayları zayıf olsa da var ama konu sahibi özel konuşma istiyor.

örneğinsupra hakkında grup açıp o grupta aramızda konuşsak güzel olmaz mı ?

mesela bldirim kutusunun yanında grup simgesi olacak meslea ben @Supraa ve @R o s s ve ben arabalar hakkında konuşacaz sohbet edecez zamanla sayımız 8 e fln çıktı ama özelden mesajmak gibi ana sayfada çıkmasın. instagramdaki gibi sadece bizler orda o sohbeti kuralım.

tam yazmak istediğim şeydi.
Konuşma kısmından birlikte kendi aranızda bir kulüp açabilirsiniz.

Biraz donanım haber altyapısı istiyorsun belki ileride olabilir her türlü konunun aktif kaldığı ayrıldığı bir seçenek.

Herkese açık olmasına bir şey demiyorum. Zaten de kulüp olayları zayıf olsa da var ama konu sahibi özel konuşma istiyor.
Konuşma kısmından birlikte kendi aranızda bir kulüp açabilirsiniz.
bu forumdaki kulüplerdeki sistem çok zayıf ve kullanışsız. ben gelin valo atalım desem oca anasayfada görünecek. onun yerine bir bölme açılsın ve ordan üye olduğumuz kulüplerden bildirim gelsin.

Biraz donanım haber altyapısı istiyorsun belki ileride olabilir her türlü konunun aktif kaldığı ayrıldığı bir seçenek.
evet tam onun gibi değil ama isteğim o doğrultuda doğru :D

bu forumdaki kulüplerdeki sistem çok zayıf ve kullanışsız. ben gelin valo atalım desem oca anasayfada görünecek. onun yerine bir bölme açılsın ve ordan üye olduğumuz kulüplerden bildirim gelsin.

evet tam onun gibi değil ama isteğim o doğrultuda doğru :D
100 tane o tarz sohbet odası açılınca denetim nasıl sağlanacak?

Ayrıca millet orada sohbet etmekten forumla ilgilenemezler.

100 tane o tarz sohbet odası açılınca denetim nasıl sağlanacak?

Ayrıca millet orada sohbet etmekten forumla ilgilenemezler.
reis ben profillere bakındım konularada yardım ettim inceleme filanda yapamam. EE sonra ? forumun aktifliğide düştü bari insanlarla sohbet artsın canlı kalsın. hem bunlar içinde moderatör veya genel olarak moderatör tutulabilir

Geri