Neler Yeni

Foruma Özel %20 İndirim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

2mApoo

80+ Silver

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf
ben de özelden alabilir miyim linki

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Kadir Özdemircioğlu
Paylaşmana gerek yok, birazcık araştırarak bulmuş bulunmaktayım.
Ucuz yollu tshirt arıyordum fakat bu biraz ağır geldi bana :)
Üzüldüm dostum, ancak şuanda kur üzerinden getirttiğimiz için fiyatlar bu şekilde. Dediğim gibi sepetteki indirme ek forum üyeleri için %20 indirim ayarlayabilirim onay gelirse.

jouly

80+ Bronze
Merhabalar herkese,

Biz iki öğrenci arkadaş harçlıklarımızla shopier ve dolap üzerinden t-shirt/ayakkabı satış işine başladık. Elimizde kısıtlı bütçe olduğundan dolayı reklam verme gibi bir durumumuzda olmadı maalesef.

Bizler uzun zamandır DA youtube kanalını severek takip eden kişileriz ve forum için de sepetimizde bulunan %20 indirime ek olarak +%20 indirim kodu tanımlamak istiyoruz. Bu konu için hem mail hem de DC üzerinden talepte bulunduk. Saolsun DC kanalından bir yönetici arkadaşımız yardımcı oldu ve üst yönetimin görebilmesi için konu açabilirsiniz dedi.

Biz yönetimden onay gelmeden kesinlikle link veya sayfa adı paylaşmak istemedik ve konuya eklemiyoruz.

Ürünlerle ilgili bilgiler ise şu şekilde,

Ürünlerimiz yurtdışında okuyan arkadaşımız tarafından özenle seçilip bizlere gönderilmekte ve OFF-White,Palm Angels,Dior,vb markaların A+ kalitede kumaştan üretilmiş olan replikala ürünleri. Replika dediğimde aklınızda kötü üretim olan sıradan baskılar oluşmasın kesinlikle. Copy baskıcılardaki dijital baskılar gibi değil baskı kaliteleri. Eğer yönetici arkadaşlardan ürünleri görmek isteyenler olursa kendilerine ulaştırmamız da mümkün.

Olumlu veya olumsuz geri dönüşünüzü beklemekteyiz. İlginiz için teşekkür ederiz.
özelden banada atarmısın link.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Kadir Özdemircioğlu
özelden banada atarmısın link.
alabilir miyim link bende
ben de özelden alabilir miyim linki
Tmm knk ben bekliyorum seni. umarım kafama göre bişeyler bulabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Atsana knk banada bi bakim
Şuanda ben konuşma başlatamıyorum. Mesaj atarsanız yönlendirme sağlayabilirim

Caelius

80+ Silver
Merhabalar herkese,

Biz iki öğrenci arkadaş harçlıklarımızla shopier ve dolap üzerinden t-shirt/ayakkabı satış işine başladık. Elimizde kısıtlı bütçe olduğundan dolayı reklam verme gibi bir durumumuzda olmadı maalesef.

Bizler uzun zamandır DA youtube kanalını severek takip eden kişileriz ve forum için de sepetimizde bulunan %20 indirime ek olarak +%20 indirim kodu tanımlamak istiyoruz. Bu konu için hem mail hem de DC üzerinden talepte bulunduk. Saolsun DC kanalından bir yönetici arkadaşımız yardımcı oldu ve üst yönetimin görebilmesi için konu açabilirsiniz dedi.

Biz yönetimden onay gelmeden kesinlikle link veya sayfa adı paylaşmak istemedik ve konuya eklemiyoruz.

Ürünlerle ilgili bilgiler ise şu şekilde,

Ürünlerimiz yurtdışında okuyan arkadaşımız tarafından özenle seçilip bizlere gönderilmekte ve OFF-White,Palm Angels,Dior,vb markaların A+ kalitede kumaştan üretilmiş olan replikala ürünleri. Replika dediğimde aklınızda kötü üretim olan sıradan baskılar oluşmasın kesinlikle. Copy baskıcılardaki dijital baskılar gibi değil baskı kaliteleri. Eğer yönetici arkadaşlardan ürünleri görmek isteyenler olursa kendilerine ulaştırmamız da mümkün.

Olumlu veya olumsuz geri dönüşünüzü beklemekteyiz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Urunleri gormek ve fiyat bilgisi almam istiyorum nasil ulasacagim

Zqof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Bedirhan OZAN
Bende bi link alabilir miyim?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,332
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Merhaba, maalesef bu tarz durumlara izin verememekteyiz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom