Neler Yeni

Foruma yazım kuralları ile ilgili sistem gelebilir mi? (technopat kadar ağır olmayacak şekilde)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Biliyorum bu açılan belki 100. belki 200. konu ama fazla abartılı olmayacak şekilde foruma yazım kuralları ile ilgili sistem gelebilir mi? Noktalama işaretleri pek önemli değil ama yazım kurallarına gelmeli diye düşünüyorum çünkü forum da mağara adamı gibi yazı yazanlar var ve daha düzgün yazması için uyarı yapınca bizi tersliyorlar. Tek istediğim yazım kuralları ile ilgili uyarı sistemi gelmesi ama fazla ağır olmamasını istiyorum.
Not: bu üye Azeri DEĞİL
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
technopatta 2011 yılındaki bir konuya admin yazım yanlışı yaptığı için raporlamış burda ban yermiyim diye soruyor.
1 ay oldu
gerek yok yazım kuralıyla ilgili ban gelmesin lütfen

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kendi dilini bilmeyeni işe almıyorlar.
ya okadar biliyorum ama burası ne bir iş yeri nede devlet kurumu insanın yazdığı anlaşılsın yeter ayrıca torpilin varsa istersen komple konuşmayı bilme iş bulursun merak etme :D

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Biliyorum bu açılan belki 100. belki 200. konu ama fazla abartılı olmayacak şekilde foruma yazım kuralları ile ilgili sistem gelebilir mi? Noktalama işaretleri pek önemli değil ama yazım kurallarına gelmeli diye düşünüyorum çünkü forum da mağara adamı gibi yazı yazanlar var ve daha düzgün yazması için uyarı yapınca bizi tersliyorlar. Tek istediğim yazım kuralları ile ilgili uyarı sistemi gelmesi ama fazla ağır olmamasını istiyorum.
Not: bu üye Azeri DEĞİL
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
raporlayabilirsiniz kasıtlı yapılan işlerde uyarı cezası veriyoruz

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
“Önümüzde iki yol var: Ya uyanıp dilimizi koruyacağız ya da iki nesil sonra Türkiye diye bir ülke, Türkçe diye bir dil kalmayacağını kabul edeceğiz! Seçim sizin! -Oktay Sinanoğlu
Her harfine katıldığım bir söz, bir de saçma sapan şeyler konuşmaktan, yazmaktan gurur duyanlar var.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,339
Üyeler
168,282
Son üye
forzabagimlisi
Top Bottom