kolonya
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Hayır.Üye sayısıyla ne alakası var ki? Gereksiz de değil canınızı emmiyor bu.
Hayır.Üye sayısıyla ne alakası var ki? Gereksiz de değil canınızı emmiyor bu.
Faremi nereye koyacağımı sana mı soracağım? istediğim yere koyarım fareyi. Bu seni ne kadar alakadar ediyor?O zaman mouseyi:
Alıntıyı görüntüleİşaretlediğim yere koy saniyesinde çıkarsın.
Yazi yazmayi bilmeyen kisi ile ayni kisi.kİM O YA?
Ne diyorsun?Hayır.
Ya dostum neden gelmemesi için kırk takla atıyorsun seni etkileyen bir şey olmayacak.O zaman mouseyi:
Alıntıyı görüntüleİşaretlediğim yere koy saniyesinde çıkarsın.
O kİM yA?Yazi yazmayi bilmeyen kisi ile ayni kisi.
Yani siyah tema güzelGereksiz
Reklam va 1.5 hafta ban (!)Gereksiz deyip kahkaha atacaklar konuya yorum yapmazsa sevinirim. Dimension temasını hiç sevmiyorum bundan dolayı da forumu aktif olarak kullanamıyorum ilgimi çekmiyor diğer forumlardaki gibi UI.X temasını(Temanın tam olarak adını bilmiyorum ama hangi tema olduğunu anladınız) gelmesini istiyorum bana katılanlara şimdiden teşekkürler.
Örnek;
Alıntıyı görüntüle
Bırak. İki dakikada sinir etti.Ne diyorsun?
Niye atarlandın ki? Her seferinde çıkması zor oluyor demişsin alternatif bir yol önerdim.Faremi nereye koyacağımı sana mı soracağım? istediğim yere koyarım fareyi. Bu seni ne kadar alakadar ediyor?
Gelebilirse gelsin. İsteyen istediği temayı kullanır
Kırk takla atmıyorum beni etkileyen bir şey yok. Sadece şuan gereksiz diyip fikrimi belirtiyorum isterse gelsin ''Niye getirdiniz'' demem.Ya dostum neden gelmemesi için kırk takla atıyorsun seni etkileyen bir şey olmayacak.
Bana mı diyonYazi yazmayi bilmeyen kisi ile ayni kisi.