bilinmeyenkişi
80+ Bronze
Ayıp ediyon ama bilmeyen kişi yazmışAdin Caner mi?
Ayıp ediyon ama bilmeyen kişi yazmışAdin Caner mi?
1 kişide kasıyor diye tema değiştirmekle birden fazla kişinin istemesi aynı olabilir mi dostum? Zaten en son attığın mesaja bakılırsa sorun forumla alakalı değilmiş bile.Demek ki uygunsuzmuş
Dimension dışında tema gelsin
Dimension teması elimdeki telefonlarda kasıyor, masaüstü kullanmadığımda mesaj yazasım gelmiyor. Xbox360torrent.com da XenForo kullanıyor fakat kasma söz konusu değil, Technopat da aynı şekilde. XenForo'dan demo açtığımda da kasma olmuyor fakat Donanım Arşivi forumda kasıyor. Yani yazı yazarken...forum.donanimarsivi.com
Ne gerek var kardeşim otur evinde yeaaGereksiz deyip kahkaha atacaklar konuya yorum yapmazsa sevinirim. Dimension temasını hiç sevmiyorum bundan dolayı da forumu aktif olarak kullanamıyorum ilgimi çekmiyor diğer forumlardaki gibi UI.X temasını(Temanın tam olarak adını bilmiyorum ama hangi tema olduğunu anladınız) gelmesini istiyorum bana katılanlara şimdiden teşekkürler.
Örnek;
Alıntıyı görüntüle
1 kişide kasıyor diye tema değiştirmekle birden fazla kişinin istemesi aynı olabilir mi dostum? Zaten en son attığın mesaja bakılırsa sorun forumla alakalı değilmiş bile.
Abi getircen mi?1 kişide kasıyor diye tema değiştirmekle birden fazla kişinin istemesi aynı olabilir mi dostum? Zaten en son attığın mesaja bakılırsa sorun forumla alakalı değilmiş bile.
Üye sayısıyla ne alakası var ki? Gereksiz de değil canınızı emmiyor bu.
Takmayın aga laf koydum diye göğüs geriyorlarFaremi nereye koyacağımı sana mı soracağım? istediğim yere koyarım fareyi. Bu seni ne kadar alakadar ediyor?
Gelebilirse gelsin. İsteyen istediği temayı kullanır
Abi 10 dakikanı alacak bir şey değil ya isteyen istediğini kullansın işte.Dövüşmeyin Eğer istenen bir şey varsa zaten biz değerlendiririz uygunsa.
Yahu gereksizse kullanmazsın ben kullanmak istiyorum, bu temayı silen de yok açarsın istediğini kullanırsın isteyenleri neden baltalıyorsun?Niye atarlandın ki? Her seferinde çıkması zor oluyor demişsin alternatif bir yol önerdim.
Kırk takla atmıyorum beni etkileyen bir şey yok. Sadece şuan gereksiz diyip fikrimi belirtiyorum isterse gelsin ''Niye getirdiniz'' demem.
Bu tema Osx,nfo'da var. Bizzat test ettim o forumda. İnan bu tema ondan güzel. Mesaj sayısı gözükmüyhor onda. Görmek için tıklaman gerekiyor@Mehmet Yılmaz
Bu tarz bir tema gelebilir. Mevcut tema ile sorunum yok ama öneriyim dedim.
Tom's Hardware'in teması da çok hoş.UI.X 2 Dark XenForo 2 Theme — ThemeHouse
Intelligent, performant, perfected design based on Google's Material design and perfectly integrated with XenForo 2.www.themehouse.com
Fikrimi bellirttiğim için hemen linçlediniz. Ben tema gelmesin demiyorum. Sadece şu anlık ''BANA'' göre gerek yok. Eğer Memed abi isterse getirebilir oyların yoğunluğuna bakarak. Zaten GT1030'lu sistemimi toplamayı bekliyorum ondan sonra foruma neredeyse hiç aktif olmayacağım.Abi 10 dakikanı alacak bir şey değil ya isteyen istediğini kullansın işte.
Yahu gereksizse kullanmazsın ben kullanmak istiyorum, bu temayı silen de yok açarsın istediğini kullanırsın isteyenleri neden baltalıyorsun?
Madem aktif olmayacaksın olur olmadık işlere karışma, size zararı olmayan ama başkasının istediği bir şeye gereksiz demek nasıl bir kafa anlamıyorum ki.Fikrimi bellirttiğim için hemen linçlediniz. Ben tema gelmesin demiyorum. Sadece şu anlık ''BANA'' göre gerek yok. Eğer Memed abi isterse getirebilir oyların yoğunluğuna bakarak. Zaten GT1030'lu sistemimi toplamayı bekliyorum ondan sonra foruma neredeyse hiç aktif olmayacağım.
Anlamamakta ısrar mı ediyorsun? Hani insanlar bir yerde fikrini belirtirken ''BANA'' veya ''BENCE'' diyip kendi düşüncelerini söylerler ya. Ben de onu yapıyorum.Madem aktif olmayacaksın olur olmadık işlere karışma, size zararı olmayan ama başkasının istediği bir şeye gereksiz demek nasıl bir kafa anlamıyorum ki.