Bence iyi bir şey ilk yazanı doğruluyorlar manayla.Ne zaman bir sorun olduğunu görsem tıkladığımda Şahıs 1 olayın cevabını veriyor Şahıs 2 de Şahıs 1 in yazdığını alıntılayıp sadece gönderiyor bence bunu yapanlar uyarı almalı boşuna mesaj kasıyorlar beni tilt ediyor.
Bence beğenmek yeterli olurBence iyi bir şey ilk yazanı doğruluyorlar manayla.
Bemce bu bir sikinti degil adamda aynisi yazmak yerine onun cevabini gonderiyor ayni seyNe zaman bir sorun olduğunu görsem tıkladığımda Şahıs 1 olayın cevabını veriyor Şahıs 2 de Şahıs 1 in yazdığını alıntılayıp sadece gönderiyor bence bunu yapanlar uyarı almalı boşuna mesaj kasıyorlar beni tilt ediyor.
Bence iyi bir şey ilk yazanı doğruluyorlar manayla.
ReaksiyonBence iyi bir şey ilk yazanı doğruluyorlar manayla.
bence yanlış düşünüyorsun (kendim yapmıyorum böyle bişi) aynı mantıkda olduğunu belirtliyor bi nevi düşüncesine oy veriyor katılıyor gibi bişi, mesaj kasmak için çabalayanları da anlamıyorum saten ayrı mesele oNe zaman bir sorun olduğunu görsem tıkladığımda Şahıs 1 olayın cevabını veriyor Şahıs 2 de Şahıs 1 in yazdığını alıntılayıp sadece gönderiyor bence bunu yapanlar uyarı almalı boşuna mesaj kasıyorlar beni tilt ediyor.
Bence iyi bir şey ilk yazanı doğruluyorlar manayla.
Ne zaman bir sorun olduğunu görsem tıkladığımda Şahıs 1 olayın cevabını veriyor Şahıs 2 de Şahıs 1 in yazdığını alıntılayıp sadece gönderiyor bence bunu yapanlar uyarı almalı boşuna mesaj kasıyorlar beni tilt ediyor.
Konuyla ne alakasi var jsjfjsjfjdjfAlıntıyı görüntüle
Konu başlığına bakar mısınız? Böyle konu başlığı mı olur?