forumda cevap bulması zor

mr9trz

80+
Reaksiyon skoru
62
bazen önemli bi sorunum olduğunda buraya yazıyorum ama cevap veren çıkmıyor bazende aksine çok fazla mesaj geliyor ama adam akıllı yanıt olmuyor. forumda
5-6 tane 80+ silver , gold kişileri dışında doğru dürüst cevap aldığım nadir oluyor forumdaki bence en büyük sorun bu cevap alamıyoruz

Ben herkese yardımcı olmaya çalışıyorum. Sorununu yazar mısın dostum?

Sorun neyse yardımcı olabiliriz.

bazen önemli bi sorunum olduğunda buraya yazıyorum ama cevap veren çıkmıyor bazende aksine çok fazla mesaj geliyor ama adam akıllı yanıt olmuyor. forumda
5-6 tane 80+ silver , gold kişileri dışında doğru dürüst cevap aldığım nadir oluyor forumdaki bence en büyük sorun bu cevap alamıyoruz
Aslında cevap alınamamasının sebebi cevabın bilinmiyo olması :) sorununa cevap veren çıkmıyorsa bu sana olan garezlerinden değil bilmediklerindendir hocam çok takma :)

Aslında cevap alınamamasının sebebi cevabın bilinmiyo olması :) sorununa cevap veren çıkmıyorsa bu sana olan garezlerinden değil bilmediklerindendir hocam çok takma :)
işte sorun bu zaten bazıları sırf cevap olsun diye yanlış bilgi veriyor kimiside bilmediğinden yazamıyor tam net bi cevap alınamıyor bazen

Biraz önce başka bir arkadaşın konusuna da yazdım, bilmediğim bir konu hakkında eksik veya hatalı bilgi vermektense hiç yazmamayı tercih ediyorum; cevap alamadığınız konu nedir bu arada?

Forum daha yeni bilgili kişi sayısı da doğasıyla az.

Konu hakkında bilgimiz olmadığından yardımcı olamıyoruz. Forumda ki çoğu üye ve ben herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz benim burada en çok saygı duyduğum insanlar @ventioNN @intel pentium @crazyreign ve birkaç kişi daha... Bu arkadaşların hiçbir zaman yanlış bilgi verdiğini veya fanboyluk yaptığını görmedim zira forum adabına en çok uyan kişilerdenler.

işte sorun bu zaten bazıları sırf cevap olsun diye yanlış bilgi veriyor kimiside bilmediğinden yazamıyor tam net bi cevap alınamıyor bazen
Ona yapcak bişey yok hocam acil bir bilgi lazımsa farklı forumlarada sorup bulmayı deniceksin o zaman. Yani bu forumun her türlü soruya anında cevap verilir şeklinde bir iddiası yok

Biraz önce başka bir arkadaşın konusuna da yazdım, bilmediğim bir konu hakkında eksik veya hatalı bilgi vermektense hiç yazmamayı tercih ediyorum; cevap alamadığınız konu nedir bu arada?
cevap alamadığım konu yok saolun ama bazen gerçekten bazılarını görüyorum hiç cevap alamıyorlar benim kötü bulduğum o

Forumdaki insanlar belki senin sorunun çözümü bilmiyor olabilir

cevap alamadığım konu yok saolun ama bazen gerçekten bazılarını görüyorum hiç cevap alamıyorlar benim kötü bulduğum o
Bazen de artık konuyu bırakıp kendi aralarında tartışma başlıyor. Bu çogu forumda olan bir sey zaten. Bazıları bilmese de cevap veriyor. Bilgili kişi sayısı az olabilir ancak bu kişileri forumda her türlü konuda görebilmek mümkün.

Yani bu sadece buraya özgü değil şu an Technopat'ta ds konu acsaniz cevap alamayabilirsiniz ya da DH Forumda. Tamamen ana sayfada kalma zamani ve o sirada konu ile ilgili bilen birinin cevap vermesiyle alakalı. Eger yoksa kalıyor öyle konu maalesef :(.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,526
Üyeler
189,105
Son üye
metehan19tdı
Geri