Neler Yeni

Forumda dolaşırken, pencere modunda oynanabilecek, odak gerekmeyen oyun önerisi?

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Voisxe
Telefondan shakes fidget oynuyorum, yan monitörden film izliyorum, ana monitörde steamdan idle champion oynuyorum, bluestackta mobil oyun oynuyorum ve arada twitch izliyorum veya forumda geziniyorum hepsini birden yapıyorum yine de zevk alamıyorum, niye böyle oldum ben, hiç hevesim yok.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Telefondan shakes fidget oynuyorum, yan monitörden film izliyorum, ana monitörde steamdan idle champion oynuyorum, bluestackta mobil oyun oynuyorum ve arada twitch izliyorum veya forumda geziniyorum hepsini birden yapıyorum yine de zevk alamıyorum, niye böyle oldum ben, hiç hevesim yok.
Bu aralar benimde hic birsey yapasim gelmiyor tum gun foruma bakiyorum. Oyunlar falan eskisi kadar zevk vermiyor zaten. Anca arkadaslar ile sariuor

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Voisxe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Depresyonda falan olabilir misin
Olabilir hocam, eskiden hevesim vardı bir şeylere, şimdi hayat çok boş geliyor, gülmeyi bile unuttum, çok komik bir şey olması lazım ki tebessüm edeyim, sanki hayata ızdırap yaşamaya gelmişim, mutlu olabilecek miyim bilmiyorum.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Bence pencere modunda oyun bakmak yerine, cihazların ekranlarına bakma süreni kısaltıp, bir hobi edinmelisin. Hobi olmasa bile en azından dışarı falan daha çok çık, gez dolaş, bir aktivite yap.

Top Bottom