Neler Yeni

Forumda hoş olmayan kelimelerin kullanımı

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
@BringThaNoize buranın sloganı bile kasmayan forum. 2 veya 3 harfli hareketten hatta argodan bile sayılmayan bir kelime için bu kadar kasmaya gerek yok.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Forumda yeni olduğum için ve başka forumlarda çok fazla vakit harcadığım için biraz garip geldi. Tek kelime üzerinden örnek vereceğim çünkü çok gözüme batıyor. Bir çok konuda "LAN" kelimesinin kullanıldığını görüyorum. Bu kelimenin kullanımı serbest mi? Serbest değilse de kara listeye alınıp otomatik olarak bir cezası olmalı. Gördükçe rahatsız ediyor.
Hakaret küfür etmedikçe sorun yok.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
Konu benim için kapanmıştır. Ciddi olarak yazan arkadaşlara teşekkür ederim.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Konu benim için kapanmıştır. Ciddi olarak yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
konuda haklısın
dalga tutan arkadaşları salla her yerde bir trollük yapmazlarsa olmaz
lan gibi hitaplar hoş değildir bir forumda yerinin olmaması gerektiğini senin gibi bende düşünmekteyim

En İyi Cevap
2
Forumda yeni olduğum için ve başka forumlarda çok fazla vakit harcadığım için biraz garip geldi. Tek kelime üzerinden örnek vereceğim çünkü çok gözüme batıyor. Bir çok konuda "LAN" kelimesinin kullanıldığını görüyorum. Bu kelimenin kullanımı serbest mi? Serbest değilse de kara listeye alınıp otomatik olarak bir cezası olmalı. Gördükçe rahatsız ediyor.
nasıl lan ?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bunun suçlusu ektedir.
1602355567994.png

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
konuda haklısın
dalga tutan arkadaşları salla her yerde bir trollük yapmazlarsa olmaz
lan gibi hitaplar hoş değildir bir forumda yerinin olmaması gerektiğini senin gibi bende düşünmekteyim
Kasmayan bir platform olmasını ben de seviyorum. Özellikle Donanım arşivinin youtube'da sıkı bir takipçisiyim. Forumun haberini açıldığı zaman duydum ama üye olmak şimdiye nasip oldu. Kasmayan bir platform olduğundan gazı alıyorlar ve sınırı aşıyorlar. Tamam "kasma yaeaa" ama trollse troll ciddiyse ciddi yani. Ciddi olarak söylenen bir şeyin altına gelip troll şeyler yazıp da burası kasmayan bir platform denilince daha rahatsız edici oluyor.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ne diyon la sen ?

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
la demekte bir sıkıntı yok hocam.Lan da da pek yok aslında.Ama sert konuşulmamalı olabildigince her konuyu tatlıya bağlamaya çalışalım.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
la demekte bir sıkıntı yok hocam.Lan da da pek yok aslında.Ama sert konuşulmamalı olabildigince her konuyu tatlıya bağlamaya çalışalım.
Görmezden gelebilirim ama şu alıntıladığım mesajının bir üstündeki yazılan yazıya bak mesela. Yasak değil ve sıkıntı değil diye istedikleri gibi yazıyorlar.

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Görmezden gelebilirim ama şu alıntıladığım mesajının bir üstündeki yazılan yazıya bak mesela. Yasak değil ve sıkıntı değil diye istedikleri gibi yazıyorlar.
forumumuzun dilinde dolaşan bi laf la aslında.Konu bununla alakalı oldugu için yazıyor arkadaşlar.Normalde pek görmezsin zaten : )

Top Bottom