Neler Yeni

Forumda kimler korsan oyun kullanıyor

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Sanırım Rockstar Games Launcher'ı çıkarttıkları vakit açılış hediyesi olarak vermişlerdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama oyunlara para vermek bir ihtiyaç değil, zorunluluk değil. Paran yoksa almazsın, çalmak zorunda değilsin.
Ülkede ekmek 100 TL olsa ölmemek için gider çalarız. Ama o oyunu almasak da olur.
Sorunluydu o oynanmıyordu

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,086
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Sorunluydu o oynanmıyordu
Bedava olarak dağıttılar, hesabımıza geldi yani. Artık o oyunu ordan da indirsek korsan da indirsek emek hırsızlığı olmaz. Bende de açılmamıştı, korsan indirdim. Çünkü zaten oyuna sahibim.

weird

80+
Sanırım Rockstar Games Launcher'ı çıkarttıkları vakit açılış hediyesi olarak vermişlerdi.

Ama oyunlar bir ihtiyaç değil, zorunluluk değil. Paran yoksa almazsın, bu kadar basit. Çalmak zorunda değilsin.
Ülkede ekmek 100 TL olsa ölmemek için gider çalarız. Ama o oyunu almasak da olur.
offline oyuna neden para verim?
saçma.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın

Ama oyunlar bir ihtiyaç değil, zorunluluk değil. Paran yoksa almazsın, bu kadar basit. Çalmak zorunda değilsin.
bunu korsanı desteklemek için söylemiyorum yanlış anlama bütün oyunlar böyle olursa yani en azından yüksek bütçeli güzel oyunlar onu almayalım bunu almayalım almasakta olur bu millet hangi oyunu alıcak o zaman biraz garip bir durum çıkıyor dediğim gibi yanlış anlama lütfen amacım korsanı desteklemek değil.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,086
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
offline oyuna neden para verim?
saçma.
Çünkü o oyunu yapmak için bir sürü kişi saatlerce, günlerce, aylarca hatta yıllarca uğraştı. Sen bir tane "download" tuşuna basarak bütün emeklerini hiçe saydın. Vicdan meselesi tabi ki, kimisine göre o kişilerin emekleri tamamen önemsiz oluyor, hiç düşünmeden ücretli bir yazılımı (oyunu) internetten indiriyorlar.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Cidden merakımdan soruyorum eğer bunu sormak yasaksa kurallara aykırıysa silebilirim yasaksa kusura bakma merakımdan soruyorum dediğim gibi.
tek yaptığım korsan steamden gta paketi almıştım gta 4 e kadar bir sıkıntı yoktu fakat gta 4 e gelince windows live dan dolayı giremiyordum çok uğraştım fakat giremedim bende korsan indirdim fakat sonuçta parasını ödemiştim

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,086
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
bunu korsanı desteklemek için söylemiyorum yanlış anlama bütün oyunlar böyle olursa yani en azından yüksek bütçeli güzel oyunlar onu almayalım bunu almayalım almasakta olur bu millet hangi oyunu alıcak o zaman biraz garip bir durum çıkıyor dediğim gibi yanlış anlama lütfen amacım korsanı desteklemek değil.
Ücretsiz oyunları oynayacak. Ya da Epic Games gibi yerlerin dağıttığı oyunları alacak. GTA 5, Just Cause 4, Watch Dogs 1-2. Bu oyunlar oldukça başarılı oyunlar, ama hepsini ücretsiz bir şekilde kütüphaneme ekledim. Ya da Apex Legends, Pubg Lite tarzı internette ücretsiz olarak indirilebilen oyunları oynayacak. Mesela yakında Rocket League ücretsiz olacak.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Ücretsiz oyunları oynayacak. Ya da Epic Games gibi yerlerin dağıttığı oyunları alacak. GTA 5, Just Cause 4, Watch Dogs 1-2. Bu oyunlar oldukça başarılı oyunlar, ama hepsini ücretsiz bir şekilde kütüphaneme ekledim.
just cause 4 ü kaçırdım ben ya çok üzülüyorum.

weird

80+
Çünkü o oyunu yapmak için bir sürü kişi saatlerce, günlerce, aylarca hatta yıllarca uğraştı. Sen bir tane "download" tuşuna basarak bütün emeklerini hiçe saydın. Vicdan meselesi tabi ki, kimisine göre o kişilerin emekleri tamamen önemsiz oluyor, hiç düşünmeden ücretli bir yazılımı (oyunu) internetten indiriyorlar.
doğru, bende vicdan yok.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Ücretsiz oyunları oynayacak. Ya da Epic Games gibi yerlerin dağıttığı oyunları alacak. GTA 5, Just Cause 4, Watch Dogs 1-2. Bu oyunlar oldukça başarılı oyunlar, ama hepsini ücretsiz bir şekilde kütüphaneme ekledim. Ya da Apex Legends, PUBG Lite tarzı internette ücretsiz olarak indirilebilen oyunları oynayacak. Mesela yakında Rocket League ücretsiz olacak.
küçüklüğünde vs.. hiç indirdin mi korsan oyun?

Mergen

80+ Bronze
Şuan ilgilenmiyorum ama zamanında meslek haline getirmiştim korsanı :D

Top Bottom